Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć
faktycznie pustki
Danula no niestety dopiero w sierpniu, bo to na nfz dlatego tyle czekania mamy. a badania robimy w Genomie w R.Śl.
w sumie to nam się nie spieszy mamy czaspo genetyce robię jeszcze wymazy, tarczycowe, muszę przejść się do laryngologa, endokrynologa, neurologa, więc sama widzisz, ze sporo tego :/
jankesowa ja nie wyjechałam, ale lewituję po nocy nieprzespanej
miłego dzionka kobity
Witam babeczki:*
Danusiu prosiłaś o więcej zdjęć, więc spełniam życzenie:
Moje dziecko wchodzi mi na glowę hehe
Ps. Danuś po cichutku 3mam kciuki
Marti83 my się chyba jeszcze nie znamy. Witam.Świetne zdjęcie :-):-):-) super maluda...
a mojej @ nadal nie ma a to złośnica jedna mogła już przyjść i sobie iść...![]()
Więc i ja odskoczę na chwilkę od ponurych myśli
Marti83 - maluch cudowny
jankesowa - właśnie, może @ już nie przyjdzie... miałaś już wcześniejszą? bo jeśli tak to chyba jest szansa, że może być maleństwo![]()

ona przyjechać owszem ale góra na tydzień i do domu chce :-)o to szybko dostaliście wyniki, nam napomknęli że na wyniki będziemy czekać około 2 miesięcyCześć kochane :-)
Kochana ja wiem ile się czeka my też pół roku prawie czekaliśmy a potem po pobraniu krwi jeszcze 4 tygodnie na wynik....a na wywiadzie już byliście??
To robisz tam gdzie i ja byłam :-)