Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zmykam...
Duszku dziekuje za wsio...:***

Jeszcze na urlopie wraca w niedzielę....
) w każdym razie życzę Wam dużo wytrwałości, wiary w to, że będzie dobrze, życie jest strasznie krótkie i nie ma w nim miejsca na smutki, wiem że łatwo powiedzieć ale własnie tak powinno być. Mocno Was przytulam, z całych sił:********Dziękuję :* U mnie samopoczucie w normie... Coraz lepiej się czuję i mam nadzieję, że tak zostanie, odpoczywam sobie psychicznie puki teściowej nie maJeszcze na urlopie wraca w niedzielę....
Widzę Kochane, że u Was samopoczucie nie najlepiej... Tak mnie korci aby zapytać się co się stało...ale jakoś mi niezręcznie (w sumie już to zdobiłam) w każdym razie życzę Wam dużo wytrwałości, wiary w to, że będzie dobrze, życie jest strasznie krótkie i nie ma w nim miejsca na smutki, wiem że łatwo powiedzieć ale własnie tak powinno być. Mocno Was przytulam, z całych sił:********

Ja się przyznam bez bicia, że zimnego browarka wypiłambo było to tak - otwieram lodówkę...a browarek patrzy na mnie i prosi "wypij mnie wypij"....to i wypiłam hihihi
Ooooo...super! To korzystaj póki teściówki nie ma
Kochana, pytac możesz zawsze, jak któras będzie chciała napisać to napisze, a jak nie to nie...
U mnie pod górkę, ale zdążyłam się juz przyzwyczaić. Jakoś daję radę...cieszę sie z tego co mam i nie wybiegam w przyszłość, bo po co? Trzeba się cieszyć dniem dzisiejszym i tyle...wszystko jakos się ułoży ;-)