reklama

Odskocznia;))))

Kochana....
życie uczy nas pokory przez cały czas...
A że nie zawsze to do nas dociera w odpowiedniej chwili...
Każdy z nas jest inny, inaczej reaguje na te same zdarzenia...
Najważniejsze, by potem móc się podnieść i iść dalej przez życie niosąc bagaż doświadczeń...
By kiedyś, będąc już w podeszłym wieku, móc stanąć, spojrzeć na siebie w lustrze i pomyśleć: dobrze przeżyłam swoje życie

No bravo!!!! Nie poznaję koleżanki! Cieszę sie Wioluś z Twojego podejścia, długo czekałam, by czytać od Ciebie takie rzeczy :tak::tak::tak::tak::-)

reklama
To WY stażem podobnie do nas....tyle że z kwietnia...:-);-)

A tak ogólnie co słychać? Jak się czujesz? Jak Kacpejek?

Ano rocznik ten sam...
dobry rocznik:-D:-D:-D:-D

Co słychać?
Hm...
Darecki załatwia sobie szkolenie na pracownika ochrony przez PUP (po co mamy płacić 2500 za kurs, skoro może go mu sfinansować PUP), bo dowiedzieliśmy się, że będą przyjęcia na lotnisko w Warszawie, a że tan jakimś tam kierownikiem ochrony został brat cioteczny Dareckiego... sama rozumiesz... trzeba korzystać z okazji...

Kacperek... rozrabia... nie chce iść od września do szkoły...

Ja...
Już jest dobrze...
I fizycznie i psychicznie i mentalnie...
chyba potrzebowałam kilku wstrząsów żeby się otrząsnąć i zacząć inaczej myśleć

Ano rocznik ten sam...
dobry rocznik:-D:-D:-D:-D

Co słychać?
Hm...
Darecki załatwia sobie szkolenie na pracownika ochrony przez PUP (po co mamy płacić 2500 za kurs, skoro może go mu sfinansować PUP), bo dowiedzieliśmy się, że będą przyjęcia na lotnisko w Warszawie, a że tan jakimś tam kierownikiem ochrony został brat cioteczny Dareckiego... sama rozumiesz... trzeba korzystać z okazji...

Kacperek... rozrabia... nie chce iść od września do szkoły...

Ja...
Już jest dobrze...
I fizycznie i psychicznie i mentalnie...
chyba potrzebowałam kilku wstrząsów żeby się otrząsnąć i zacząć inaczej myśleć

Przyjmijmy opcję, że najlepszy :-D:-D:-D

Pewnie kochana, jeśli jest okazja, zwłaszcza dobrej pracy, to grzechem by było nie skorzystać, to ja zaciskam już teraz kciuki, oby Dareckiemu sie powiodło :tak:

Dobrze, że rozrabia...znaczy, że zdrowy chłopak! A do szkoły sie przekona, po pierwszych zajęciach od września...zobaczysz...ucałuj go od e-ciotki...

Każdy czasem wstrząsów potrzebuje (u mnie to sezonowo sie odbywa haha), najważniejsze, że wróciłaś do równowagi :tak: tak trzymać :*

Przyjmijmy opcję, że najlepszy :-D:-D:-D

Pewnie kochana, jeśli jest okazja, zwłaszcza dobrej pracy, to grzechem by było nie skorzystać, to ja zaciskam już teraz kciuki, oby Dareckiemu sie powiodło :tak:

Dobrze, że rozrabia...znaczy, że zdrowy chłopak! A do szkoły sie przekona, po pierwszych zajęciach od września...zobaczysz...ucałuj go od e-ciotki...

Każdy czasem wstrząsów potrzebuje (u mnie to sezonowo sie odbywa haha), najważniejsze, że wróciłaś do równowagi :tak: tak trzymać :*

Kochana jesteś...
Niby tak daleka, a tak bliska...
ehhh

reklama
Kochana jesteś...
Niby tak daleka, a tak bliska...
ehhh

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

2036_buziak.gif

Zobacz załącznik 255965
Zobacz załącznik 255965

Nowe wątki