jankesowa
Gracjankowa mama ;)
OŻŻŻŻŻŻ kurcze ile napisałyście ale nie pamiętam co kto
coś było o koniach rasowych hahahahaha :-) ja to mam łogiera jak narazie hahaha
wczoraj trochę wieczorkiem p balowaliśmy 
ehhh ewelina ja tez muszę się umówić do gina i zapieram sie rękami i nogami bo pójdę do nowego... a wiadomo wszystko będę musiała opowiadać boję się wspomnień ale wiem że to mnie nie ominie
Kawał super ja ostatnio pól dnia czytałam kawały w internecie i oryczona byłam jak mój Pan wrócił

hehe
to ja wam kawał wstawię :
Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiędzy nogami? Mama na to: szczoteczkę... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku...
Mama: A skąd wiesz?
Jasio: Bo widziałem jak wczoraj sąsiadce zęby czyścił...
coś było o koniach rasowych hahahahaha :-) ja to mam łogiera jak narazie hahaha
ehhh ewelina ja tez muszę się umówić do gina i zapieram sie rękami i nogami bo pójdę do nowego... a wiadomo wszystko będę musiała opowiadać boję się wspomnień ale wiem że to mnie nie ominie
Kawał super ja ostatnio pól dnia czytałam kawały w internecie i oryczona byłam jak mój Pan wrócił

heheto ja wam kawał wstawię :
Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiędzy nogami? Mama na to: szczoteczkę... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku...
Mama: A skąd wiesz?
Jasio: Bo widziałem jak wczoraj sąsiadce zęby czyścił...
ja chyba nie umiem pocieszać ostatnio kiepsko mi to idzie bo w głębi serca to chyba i mnie by ktoś musiał pocieszyć... chyba lepiej będzie jak popłaczę z Tobą...