reklama

Odskocznia;))))

reklama
P pojechał sam na zakupki, a ja umieram z bólu....tak mnie brzuch boli, w życiu mnie tak nie bolał...nigdy nie miałam takiej bolesnej @ (dodam, że dostałam w 19dc), nawet no-spa forte i ketonal nie pomogły...

witajcie Kochane :) nie jestem wstanie was nadrobic obiecuje ze jak tylko znajde chwilke to przysiade troche z wami bo strasznie tesknie :(

u nas wszytsko wporzadku chloapki rosna w przyszly czwartek mamy 2 szczepienie Bączka jest kochaniutki :) i tak to u nas idzie dzien za dniem ostatnio wkoncu u nas adna pogoda wiec jak tylko moge to korzystam i wietrze chlopakow :)

Kochane caluje was wszytskie z osobna i sciskam :*

no i focia :)

Załączniki

• Zdjęcie0314.jpg
    Zdjęcie0314.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 35
reklama
witajcie Kochane :) nie jestem wstanie was nadrobic obiecuje ze jak tylko znajde chwilke to przysiade troche z wami bo strasznie tesknie :(

u nas wszytsko wporzadku chloapki rosna w przyszly czwartek mamy 2 szczepienie Bączka jest kochaniutki :) i tak to u nas idzie dzien za dniem ostatnio wkoncu u nas adna pogoda wiec jak tylko moge to korzystam i wietrze chlopakow :)

Kochane caluje was wszytskie z osobna i sciskam :*

no i focia :)

Cześć kochana, super, że się odezwałaś :-)
Mały "Franio" jest przeprzeprzecudny :-D:-D:-D:-D Ucałuj swoje bąki od e-ciotki :-) Buziam mocno***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry