reklama

Odskocznia;))))

Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!! :wściekła/y: Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
-zamiast ketchupu kupił sos salsa (Hellllołłłłł, w życiu nie kupowaliśmy go)
-sałata lodowa zamiast rukoli, bo pani w sklepie wmówiła mu że to rukola.....

-proszek do białego - miał byc do koloru i rozwalający zakup....
...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!
Ludzie trzymajta mnie bo go zakatrupię....:wściekła/y:

reklama
Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!! :wściekła/y: Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!

...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie no poryczałam się ze śmiechu!!!! Ach Ci nasi faceci:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to witam się z Wami :-)

Przepraszam, ale nie czytałam jeszcze co u Was, mam nadzieję, że dobrze..
Jeśli chodzi o mnie to właśnie miałam brać się za sprzątanie, ale siedzę i zajadam się czekoladą, już prawie całą opędzlowałam, ale ja tak po prostu czasami mam
Jutro jadę do domku... także mnie nie będzie z Wami a już się stęskniłam, chciałabym tak usiąść z Wami wszystkimi napić się kawki i pogadać...

Mam nadzieję, że doczekam się tej chwili....
Buziam Was Wszystkie z osobna!!!!!!!!!!!!!

Witaj Iwonko,
kochana uwierz mi, że mi początkowo do śmiechu nie było, ale teraz już się z tego śmieję...na dodatek przyszedł przed chwilka do mnie i mówi "kotek, ja to chyba lekko zakręcony jestem co?" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witaj Iwonko,
kochana uwierz mi, że mi początkowo do śmiechu nie było, ale teraz już się z tego śmieję...na dodatek przyszedł przed chwilka do mnie i mówi "kotek, ja to chyba lekko zakręcony jestem co?" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahahahah nieźle :-D:-D:-D Mnie własnie takie rzeczy w facetach rozbrajają:)))))))
A jak tam Kochana samopoczucie, widzę, że lepiej? Podczytałam wcześniej troszkę, i Ewelinkoa trzymam mocno kciuki aby wszysciutko się unormowało i abyście mogli tulić jak najszybciej malutka istotkę, bardzo w to wierzę!!!! A powiem Ci, że z Ciebie silna babka jest (ja już Ci to kiedyś pisałam:-p) i dasz radę, zobaczysz:))))) A teraz proszę o piękny uśmiech aby odpędził te smutki co krążą gdzieś aby się tylko doczepić;-)

hahahahah nieźle :-D:-D:-D Mnie własnie takie rzeczy w facetach rozbrajają:)))))))
A jak tam Kochana samopoczucie, widzę, że lepiej? Podczytałam wcześniej troszkę, i Ewelinkoa trzymam mocno kciuki aby wszysciutko się unormowało i abyście mogli tulić jak najszybciej malutka istotkę, bardzo w to wierzę!!!! A powiem Ci, że z Ciebie silna babka jest (ja już Ci to kiedyś pisałam:-p) i dasz radę, zobaczysz:))))) A teraz proszę o piękny uśmiech aby odpędził te smutki co krążą gdzieś aby się tylko doczepić;-)

No mnie też bawia takie scenki sytuacyjne...
Na zyczenie mój piekny, szczery uśmiech...

Zobacz załącznik 257228

Dzięki Za kciuki i za wiarę we mnie, ja również mam nadzieję, że w niedługim czasie będę chwaliła sie brzuszkiem, choć powiem Ci, że coś mi sie wydaje, że nasza droga staje się coraz dłuższa....ale cóż...damy radę, trzeba walczyć***

A jak tam u Ciebie???

Ewelina coś mi się wydaje, że ciąża przyjdzie z zaskoczenia:-) A to by była niespodzianka:-)
A jak u mnie? Jeśli chodzi o staranka to wrzuciłam na luz, w poprzednim cyklu tak świrowałam z tą temperaturą i z testami, że głowa mała, a jak już przyszła @ to był płacz i złość na cały świat, także poważnie, muszę wyluzować i obiecałam sobie żadnego testowania, czy mierzenia temperatury, jak mu się zacznie spóźniać kilka dni to dopiero zrobię teścik aby się upewnić... ale łatwo powiedzieć zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Musze też wybrać się do ginka, bo to opóźnienie tygodniowe trochę mnie zaskoczyło, być może to było to spowodowane jakimś stresem czy coś, ale na wszelki wypadek przejdę się, musze o to dbać.

Ewelina coś mi się wydaje, że ciąża przyjdzie z zaskoczenia:-) A to by była niespodzianka:-)
A jak u mnie? Jeśli chodzi o staranka to wrzuciłam na luz, w poprzednim cyklu tak świrowałam z tą temperaturą i z testami, że głowa mała, a jak już przyszła @ to był płacz i złość na cały świat, także poważnie, muszę wyluzować i obiecałam sobie żadnego testowania, czy mierzenia temperatury, jak mu się zacznie spóźniać kilka dni to dopiero zrobię teścik aby się upewnić... ale łatwo powiedzieć zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Musze też wybrać się do ginka, bo to opóźnienie tygodniowe trochę mnie zaskoczyło, być może to było to spowodowane jakimś stresem czy coś, ale na wszelki wypadek przejdę się, musze o to dbać.

Wątpię, żeby przyszła z zaskoczenia, fajnie, by było, ale wiesz....zbytnio na to nie liczę....pożyjemy...zobaczymy...w każdym razie dalej walczymy, choć teraz coś mi się @ buntuje i przyszła w 19d.c. ....także nie wiem czy nie trzeba będzie wyregulować....zawsze coś...

Bardzo dobrze kochana, najlepiej dać spokój sobie z tym czekaniem na dni płodne, owulkę, mierzeniem tempki i tego typu sprawy....odpuścić całkowicie, oddać się w wir życia, a fasolka będzie wiedziała kiedy ma zapukać do brzuszka :tak:
Ale koniecznie wybierz sie do gin, może faktycznie to stres spowodował opóźnienie @, ale lepiej mieć to na uwadze...

reklama
A co tak nagle? Wznieciłas sie? hahahahahahahah

Ja tez zaraz mykam, bo już P na mnie krzywo patrzy....od godziny na zakupy jedziemy haha

Do wzniety potrzeba mi dużo, dużo więcej, niż takie gierki słowne
A tak szybko, bo to już było za 10 17.00, więc trzeba się do domku zbierać...

witajcie Kochane :) nie jestem wstanie was nadrobic obiecuje ze jak tylko znajde chwilke to przysiade troche z wami bo strasznie tesknie :(

u nas wszytsko wporzadku chloapki rosna w przyszly czwartek mamy 2 szczepienie Bączka jest kochaniutki :) i tak to u nas idzie dzien za dniem ostatnio wkoncu u nas adna pogoda wiec jak tylko moge to korzystam i wietrze chlopakow :)

Kochane caluje was wszytskie z osobna i sciskam :*

no i focia :)

Cześć Rudzielcu!!!
My też za Tobą strasznie tęsknimy...
A Konradek... CUD MIÓD!!!

No i się popłakałam ze śmiechu....
Rozwalił mnie....
:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie no poryczałam się ze śmiechu!!!! Ach Ci nasi faceci:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to witam się z Wami :-)

Przepraszam, ale nie czytałam jeszcze co u Was, mam nadzieję, że dobrze..
Jeśli chodzi o mnie to właśnie miałam brać się za sprzątanie, ale siedzę i zajadam się czekoladą, już prawie całą opędzlowałam, ale ja tak po prostu czasami mam
Jutro jadę do domku... także mnie nie będzie z Wami a już się stęskniłam, chciałabym tak usiąść z Wami wszystkimi napić się kawki i pogadać...

Mam nadzieję, że doczekam się tej chwili....
Buziam Was Wszystkie z osobna!!!!!!!!!!!!!

Witaj Iwonko!!!
Poczekamy na Ciebie...
Choć nie powiem, żeby nam Ciebie nie brakowało....

Witaj Iwonko,

Nie no...
niesamowity facet

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry