V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
a co się dzieje?rety ja to mam dzis opozniony zaplonpol nocy przeplakalam w podusie
marnie sie teraz czuje a czas by wstac i jaki obiad upichcic ehhh
czemu płakusiałaś?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co się dzieje?rety ja to mam dzis opozniony zaplonpol nocy przeplakalam w podusie
marnie sie teraz czuje a czas by wstac i jaki obiad upichcic ehhh
nie chcą cię martwic...wkurzylam sie bo za kazdym razem jak dzwonie do domu i pytam co slychac to mowia ze wsyztsko ok a tu podobno juz tak od 2 miesiecy gorzej i gorzej![]()
cześć
chwilowo będę częściej, bo napisałam w końcu całą pracę i zawiozłam dzisiaj do promotorki, nawiasem mówiąc turlałam się do niej pół dnia tylko po to, żeby u niej siedzieć raptem 3 minuty
Rudzia super, ze się pojawiłaśa co z twoją siostrą jeśli mogę zapytać?? A twój Konradzio jest przesłodki
Ewelinko śliczne rzeczy sobie kupiłaś, mój styl jak nicA powiedz mi gdzie kupiłaś te jeansowe spodnio coś tam?? bo podoba mi się cuś takiego od dawna ale nigdzie tego nie widziałam
Iwonka wiem jak ciężko ci się jest nie nakręcać na 2 kreseczki, bo sama to kiedyś przerabiałamale głowa do góry przyjdzie w najmniej spodziewanym czasie. A fajki już rzuciłaś???
Vjolka ale z ciebie pracuś, non stop śmigasz gdzieś
![]()

i "nie rób mi tego z samego rana..." - ciekawe co miał na myśłi