• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

A idź...ja kupuję i wsio leży, na prawde myślę o jakiejś terapii, bo ja całą pensje wydaje na łaszki :zawstydzona/y: to nie jest normalne...
W garderobie już sie nie mieszcze, nawet P już to zauważył...bez jaj...

Ale kto bez jaj?!:szok::szok::szok::szok:

Ewelinuś...
Ty coś kiedyś mówiłaś o jakiś ciuszkach dla kuzyneczki? ile ona ma latek?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a poza tym
przymierzałaś się do zakupu
http://moda.allegro.pl/item1086733696_mona_elegancki_seksowny_komplet_38_promocja.html
kupiłaś może? bom ciekawa jak to wygląda real

Ostatnia edycja:
reklama
No i sie zalowałam...

3573b.jpg

spodenki 3/4
na chwile obecną tylko zielony, ale są jeszcze turkusowy + białe spodnie; żółty + żółte spodnie
cena (jak dla ciebie ;-)) 35 zł

A jeścio mi powiedz na ile lat ten komplecik masz??? I jaki materiał? Co jeścio masz - pokazuj...
A ty masz jakies maciupuleńkie skarpetuni dla niemowlaczka, ale jakieś takie wymyślne czy cuś?? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jeścio mi powiedz na ile lat ten komplecik masz??? I jaki materiał? Co jeścio masz - pokazuj...
A ty masz jakies maciupuleńkie skarpetuni dla niemowlaczka, ale jakieś takie wymyślne czy cuś?? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
komplet ten mam w 4 rozmiarach: 104 (4 lata); 110 (5 lat); 116 (6 lat); 122 (7 lat)
materiał - 100% bawełny
skarpetek nie mam takich maleńkich, ale za chwilkę pokażę ci coś innego, tylko na razie muszę iść po młodego do przedszkola

komplet ten mam w 4 rozmiarach: 104 (4 lata); 110 (5 lat); 116 (6 lat); 122 (7 lat)
materiał - 100% bawełny
skarpetek nie mam takich maleńkich, ale za chwilkę pokażę ci coś innego, tylko na razie muszę iść po młodego do przedszkola

Qrcze...skłonna bym była kupić ten komplecik, ale boję się że będzie nie teges, zazwyczaj z nia chodzimy by mierzyć, a bawić się w odsyłanie mnie sie nie widzi :-D

OK, to czekam*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry