reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć FOLIK...
Troszku podupada....miejmy nadzieję, że to chwilowe :tak:

Jak tam po weekendzie?

Witaj Ewelinko!!!
po weekendzie...
cóż...
ogólnie jak zwykle...
dużo spania...
mnóstwo gotowania,
sprzątanie w domu (śmieję się czasami, że w sklepie mam czyściej niż w domu :-D)
czas spędzony z D (pierwsza sobota od 3 miesięcy wolna) i z Kacperskim
no i brak wyskakiwania ;-)

cześć

Ewelinko jeszcze nie zamówiłam tego kombinezony, bo cały czas zastanawiam się czy nogawki nie będą za dużo odsłaniać moich nóg, bo niestety mam na tym punkcie hopla, bo źle czuję się w czyś co mi za bardzo odkrywa nogi, bo mam je po prostu za grube :-(

a tak w ogóle to wczoraj dostałam telefon z Genomu w sprawie badań genetycznych, mieliśmy je mieć w sierpniu, a pani kazała nam przyjść 24 czerwca cieszę się jak głupia, bo przy dobrych wiatrach do sierpnia będziemy mieli wyniki, oczywiście mam nadzieje że będą ok, chociaż stresa mam nieziemskiego

miłego dzionka wam życzę, później do was zajrzę, bo mam 3 dni wolnego

To jak tam chcesz kochana, u mnie jak siedzę to nogaweczki są ciut powyżej połowy uda...jak dla mnie za krótkie nie są, no ale to zależy co kto lubi i w czym czuje sie oki, a nóg pewnie nie masz za grubych tylko ci się tak wydaje :tak::-D:-D

Supcio, że badanka genetyczne tuż...tuż...trzymam &&&, choć wiem, że wszystko wyjdzie dobrze :tak: Kolejny krok do przodu, tak trzymać!

Witaj Ewelinko!!!
po weekendzie...
cóż...
ogólnie jak zwykle...
dużo spania...
mnóstwo gotowania,
sprzątanie w domu (śmieję się czasami, że w sklepie mam czyściej niż w domu :-D)
czas spędzony z D (pierwsza sobota od 3 miesięcy wolna) i z Kacperskim
no i brak wyskakiwania ;-)

To dobrze*
Ale to ostatnie zdanie mnie najbardziej cieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
chyba i jedno i drugie... :-D:-D:-D
dni nie teges, ale ja tam się nie nastawiam... nawet jakby były teges....
co ma być to będzie...

A poza tym tak jakoś się złożyło, że "środkujemy";-) mniej więcej w tym samym czasie, jak z Tosią

To dobrze*
Powiem Ci, że ja tak w głębi serca czuję, że niedługo się Wam uda "zaskoczyć" :-D i mocno Wam kibicuję ;-)

Ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry