reklama

Odskocznia;))))

Hej:)

Melduję, że żyję..
Chciałam życzyć miłego dnia!
Ja niestety nie nadrobiłam Was, bo nie mam czasu teraz, ale może później Wam podczytam:)))
Pozdrawiam Was Wszyściutkie i Całuję:))!!

reklama
Violus ja tez okropniasto TESKNIE :*:*:* :(:::( widzisz jak to ze mna napisze cos mam nadzieje ze dadza chlopaki 5 min a tu masz jedne chce to drugi placze i tak caly dzien :):):) w miedzy czasie ogarnienie wsyztskiego dookola :) dzis troche sie narobilam - pranie juz wolalo o pomste do nieba czas bylo wyprasowac :) obiadek :) zrobilam dwa wielkie prania i juz slysze z balkonu WYPRASUJ MNIE WYPRASUJ MNIE :D:D:D: poza tym u nas pikne slonko wiec korzystam ile mozna i w miedzy czasie co bym sobie odpoczela skikam na potwietrze z chlopakami - tak wiec wieczorem nic tylko padam na paszcze :):):):)

cumolki KOCHANE MOJE :):):)

EWELINKA ja mam pytanko do ciebie :):)):) ostatnio kupilas sobie takie fajne spodenki wklejalas je tutaj na forum :):):) ale nie moge tego znalezc :(:(:( mozesz mi powiedziec jak one sie nazywaja - ja wszedzie takich szukam :):):)

EWELINKA ja mam pytanko do ciebie :):)):) ostatnio kupilas sobie takie fajne spodenki wklejalas je tutaj na forum :):):) ale nie moge tego znalezc :(:(:( mozesz mi powiedziec jak one sie nazywaja - ja wszedzie takich szukam :):):)

O te Ci chodziło????

ry11.jpg

Jak tak, to proszę Kotuś link do spodenek, spr tylko rozmiary, bo nie wiem, czy mają...

~ PIN UP RETRO STYLE RYBACZKI CAPRI ~nowe 27/36 (1080968962) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Marcik, bo jeścio cosik takiego mam, też sa superaśne

2_f.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry...
Życzę milutkiego dnia...u mnie dziś pracowity dzionek się zapowiada, ale będę zaglądać, więc się nie cieszcie :-p
Kwitów od cholerci i ciut...ciut...stary mnie nie oszczędza :zawstydzona/y:ledwo wyrabiam, ale przynajmniej potrafi docenić...dostaliśmy premię...fiu...:-D można poszaleć...ku mojemu zaskoczeniu wczoraj nie dzwonił ni razu...coraz lepiej :-D za to przysłał stażystę, by mnie poinformował, że w piątek mam być w biurze, bo kontrola się szykuje :zawstydzona/y:, więc stres już mam...

Popołudniu na imprezkę do Tatusiów :tak: Spotykamy się u Mojej Mamy, Teście również będą, bo nie wyobrażam sobie tak latać na dwa domy, więc 2 pieczenie na jednym ogniu załatwimy :-D Się będzie działo, bo mój ojciec jak z teściem się dorwą to normalnie koniec świata Panie Popiołek :-D:-D:-D:-D
Prezenty kupione, więc z głowy, oczywiście 2 takie same, tylko kolorki inne :-D (żeby nie było).

A poza tym to...dzwoniłam wstępnie, by umówić się na badanie drożności, ale okazuje się, że moja ginka idzie na urlop :wściekła/y:, więc póki co odwleka się wszystko w czasie...ech...może i dobrze, mam czas, by się pozytywnie nastawić do "zabiegu".

Rozpisałam się....wiem...gaduła ze mnie...:-D

Buziam Was serdecznie :*

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Powiem Was coś dziewuszki...
Mianowicie...wczoraj...siedzimy w ogrodzie ze znajomymi, aż tu nagle nad moją i P głową lecą trzy przecudowne bociany :zawstydzona/y:, jeden wylądował na naszej łące...każdy oczywiście zachwycony, jaki to on wielki...piękny...umięśniony, a ja tylko na P i bez słów utonęłam w jego objęciach...rozumiał mnie bez zbędnych słów....łezka mi sie w oku zakręciła...przyjaciele wiedzieli o co chodzi i śmieli się, że my tu nic nic, ale jak weźmiemy się do roboty to od razu trojaczki będą (bo 3 boćki) :-D:-D:-D I wiecie co? Chcę wierzyć, że to był znak...

Ostatnia edycja:
reklama
cześć

Ewelinko, boćki to znak ci dały jak nic, jak ostatnimi czasy widziałam 3 boćki, to za 2 tygodnie dowiedziałam się żem w ciąży :)
więc trzymam kciuki :)
No to jak tobie te nogawki kombinezonu sięgają do połowy uda to spoko, a ile masz wzrostu?? ja mam 164 :)
przepraszam, że cię tym tematem cały czas zadręczam ale chcę dobrze kupić :)

Violka to i za ciebie kciuki trzymam żeby bobo zawitał

a u mnie nic nowego, poza tym ze stresuje się przed jutrzejszą genetyką, ciekawe ile będziemy czekać na wyniki, pewnie jak będzie wszystko ok to po miesiącu, a jak będzie cosik nie teges to do 2 miesięcy. Pono 17% poronień jest spowodowanych przez wady genetyczne rodziców :szok:
a tak w ogóle jestem znów po nocy, więc przed jutrzejszymi badaniami muszę się ponoć porządnie wyspać i najeść, zeby wszystko wyszło oki więc dziś robię sobie dzień lenia :)

Rudzia, Iwonka, Danusiu jak super, ze zajrzałyście, pozdrawiam was serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry