ewelina28
Dum Spiro Spero...
cześć
Ewelinko, boćki to znak ci dały jak nic, jak ostatnimi czasy widziałam 3 boćki, to za 2 tygodnie dowiedziałam się żem w ciąży
więc trzymam kciuki
No to jak tobie te nogawki kombinezonu sięgają do połowy uda to spoko, a ile masz wzrostu?? ja mam 164
przepraszam, że cię tym tematem cały czas zadręczam ale chcę dobrze kupić
a u mnie nic nowego, poza tym ze stresuje się przed jutrzejszą genetyką, ciekawe ile będziemy czekać na wyniki, pewnie jak będzie wszystko ok to po miesiącu, a jak będzie cosik nie teges to do 2 miesięcy. Pono 17% poronień jest spowodowanych przez wady genetyczne rodziców
a tak w ogóle jestem znów po nocy, więc przed jutrzejszymi badaniami muszę się ponoć porządnie wyspać i najeść, zeby wszystko wyszło oki więc dziś robię sobie dzień lenia
Rudzia, Iwonka, Danusiu jak super, ze zajrzałyście, pozdrawiam was serdecznie
Witaj Słoneczko :*
Kochana, ja niska jestem, mam zaledwie 167cm
nie zadręczasz, ja tak "molestuje" pytaniami itp. wszystkich sprzedawców z allegro, więc wiesz...mają mnie dość 
Nie denerwuj się genetyką, a właściwie wynikami, na pewno będzie dobrze. Więcej strachu niż to warte. A nawet jeśli coś nie tak, to teraz są taaaaakie sposoby!!! I taaaakie leczenie się podejmuje, że z powodzeniem można urodzić zdrową dzidzię. Ja mam 30 lipca genetykę
- zobaczymy jak wtedy będę śpiewała 
Wypocznij dziś, by jutro z nadzieją odwiedzić genetyka
a dzień lenia jak najbardziej wskazany