reklama

Odskocznia;))))

reklama
troche sie boje tak na odleglosc kupowac bo znow sie rozroslam po ciazy :(:(::(:(:( jeszcze jedna taka i zaczne sie ubierac w sklepach dla puszystych :(:(:(:( w zadne spodnie nie wchodze te co mialam PRZED ciaza :(:(:(:(:( wielka sie ROBIE :(:(:(:(

Ja dałam 65zł, ale widziałam u nas po 75zł :zawstydzona/y:
Oooo...Ty masz jak ja, jak coś sobie upatrzę to nie ma bata na mariolkę :-D:-D:-D:-D

noooo to jest masakra tom mowi zem nienormala skoro jest TYLE innych ale ja nic diabla nie kupie musze sobie cos upatrzec nie umiem tak wejsc do sklepu i oooo to fajne biore - ja chodze chodze lukam i jak wylukam to nie ma mocnych musze miec ale zazwyczaj nie ma na mnie rozmiarow :D:D:D:

troche sie boje tak na odleglosc kupowac bo znow sie rozroslam po ciazy :(:(::(:(:( jeszcze jedna taka i zaczne sie ubierac w sklepach dla puszystych :(:(:(:( w zadne spodnie nie wchodze te co mialam PRZED ciaza :(:(:(:(:( wielka sie ROBIE :(:(:(:(

Kochana, jesteś wielka, ale sercem, bo urodziłaś 2 CUDY !!!!!!!!!!!! Masz je przy sobie i żadna waga nie ma tu znaczenia...a w razie jakby były małe/duże to ja się tu tak ugadam z babeczką, że bez problemu będzie można wymienić lub oddać, się nic nie martw, oby tylko rozm był...

noooo to jest masakra tom mowi zem nienormala skoro jest TYLE innych ale ja nic diabla nie kupie musze sobie cos upatrzec nie umiem tak wejsc do sklepu i oooo to fajne biore - ja chodze chodze lukam i jak wylukam to nie ma mocnych musze miec ale zazwyczaj nie ma na mnie rozmiarow :D:D:D:

Dokładnie!
Ja to najpierw robie tzw. "obserwację", porównuję ceny, mierzę, robię fotki :-D:-D:-D, a po tygodniu idę z nadzieją, że kupię a tu ZONK...nie ma...więc na podobieństwo fotek wypisuję do sprzedawców i pytam czy mają takie cudeńko :-D:-D:-D:-D:-D zazwyczaj udaje mi sie kupić zamierzony ciuszek, ale jak nie...to i tak biorę coś w zamian :-D:-D:-D

Kochana ja tu po dlugich kroczeniach po sklepach znalazlam jedne spodenki tak mi sie podobaly ni tak ni siak :D wrazie jakby mi te co teraz w nich chodze spadly z pupy to ewentualnie bym je wziela ale kosztuja 35 FUNTOW :D:D:D wiec 75 to jakies 16 funciszy i to za jakie CUDENKA :D:D:D:D:

reklama
oj ja juz kochan anawet nie mysle o przylocie do PL bo na sama mysl wyje :(:(:(:( moglabym sobie teraz lezec u babci pod grusza w ogrodku dzieci caly dzien na swierzym powietrzu :(:(:( a nie mam dla chlopakow paszporu i siedze w mieszkaniu i gnije :(:(:(:( konsul najpredzej bedzie w lipcu wiec jak wniosek zlozymy to pod koniec sierpnia przy dobrych wiatrach bysmy dostali paszporty :(:(:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry