reklama

Odskocznia;))))

reklama
Rudzielcu mój...:*
Płytę wczoraj ściągnęliśmy...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
CUDO!!!!!:tak::tak::tak::tak:
A poza tym
D kazał Ci powiedzieć, że jesteś dobrym człowiekiem
i że nie często się teraz takich ludzi spotyka :tak::tak::tak:

cześć mordeczki

gabi pisz co ci gin powiedział, bom ciekawa, na pewno nie jest tak źle, przecież niedawno byłaś na wizycie i było ok

ewelinka, na dołki mogę łopaty pożyczyć, chociaż dziś mnie dopadła nostalgia bo czytam ksiażkę o dziecku które odwróciło się na pięcie i niestety odczucia po poronieniach wracają, aj może kiedyś ten temat przerobię

Vjolka może jak otworzyli biedronę to i u ciebie będzie jeszcze więcej klientów

Rudzia jak tam dzieciaczki??

ja mam z leksza stresik odnośnie tych badanek dzisiejszych, kurcze żeby przynajmniej szybko wyniki przyszły
teraz śmigam się odstresować i na badania lecimy, a później znów na nockę :(
wykończy mnie to wszystko

miłego dzionka

witam sie kobietki po mojej nieobecnosci , nie bylomnie bo komputer mi padl, wczoraj przywiozlam nowy i znowu padl jakis felerny,ale tym razem bylam cwana i po prosilam o zastepczy co mam dostep do sieci to mam hihi co tam u was sporo napisalyscie przez dobry tydzien mojej nieobecnosci mam nadzije ze ok u was, sciskam was mocno bo sie stesknilam :tak::-):cool2:

cześć mordeczki
ewelinka, na dołki mogę łopaty pożyczyć, chociaż dziś mnie dopadła nostalgia bo czytam ksiażkę o dziecku które odwróciło się na pięcie i niestety odczucia po poronieniach wracają, aj może kiedyś ten temat przerobię

ja mam z leksza stresik odnośnie tych badanek dzisiejszych, kurcze żeby przynajmniej szybko wyniki przyszły
teraz śmigam się odstresować i na badania lecimy, a później znów na nockę :(
wykończy mnie to wszystkomiłego dzionka

Cześć Ilonko,
oj...nie wiem, czy łopata wystarczy, ale jakbyś mogła koparkę wysłać do mnie....:zawstydzona/y:
Czytałam ów książkę...polecam Ci również "W otchłani smierci" :-(

Trzymam kciuczki za badania i wyniki, będzie dobrze :*
Buziam mocno***

Cześć Jankesowa ;-)

reklama
Ewelinkuś co się stało, tak mi smutno jak czytam twoje też smutne posty, a koparek wysyłam nawet 2 bo przed blokiem istny plac budowy, więc przydało by się żeby pojechały gdzieś dalej :)
co do badań, wyniki mają być za 3-5 tygodni, mam nadzieje ze nic złego nie wyjdzie, bo pewnie jak u mnie coś wyjdzie to mąż mnie w plecy kopnie, ze jestem jakaś felerna :zawstydzona/y:ale co tam, będzie co ma być i już siebie nie zmienię
a poleconej przez ciebie książki za raz poszukam, a tak w ogóle to jak ci sie podobało O dziecku które odwróciło się na pięcie?? bo mi średniawo

jankesowa witaj po dłuższej nieobecności, dobrze że masz już kompek, to zaglądaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry