Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam dziewczynki
chciałam tylko zameldować że żyję...
Ewelinko Ty wiesz :*******
Danusiu przepraszam że się nie odzywam... :***
Wiola, Madzia, Rudzia, Gabrysia, Ilonka, Iwonka, Iza, Ola, Marti, Sówka, Jankesowa pozdrawiam gorąco![]()
Witajcie
Melduje, że żyje
I tylko tyle, wybaczcie ale nie jestem w nastroju na rozmowy
Rozpadłam się na tysiąc kawałków
Ściskam, pozdrawiam Was wszystkie bardzo
Dziękuje Wam za troskę :*
buziamEwelinko uśmiałam sie jak przeczytałam te kawałyty to potrafisz człowieka rozbawić
![]()
Witam kochane:-)
Przepraszam ale ostatnio czasu brak bo zapisałam się wreszcie na prawko, tak więc po pracy codziennie chodzę na kurs więc w domku jestem dopiero po 20 i padam. Na dodatek dopadło mnie zapalenie oskrzeli, jutro i niedziela wolna więc wreszcie sobie odpocznę.
W pracy od księgowej dostałam pyszną malinową naleweczkę i mam zamiar się leczyć:-)
Buuuuziam was wszystkie gorąco i życzę udanego weekendu![]()
ewelinako iilonko ja tez zamierzam sie zabrac za ksiazke <w otchlani smierci...> a o tej drugiej nigdy nie słyszałam tytul <Aniolkowe mamy??>
ewelinka dla nas ten rok to tragedia juz marzymy o tym aby sie skończył, zaczynajac od auta i masy pieniędzy na nie wydanych po przez moje poronienie, i wszystko sie psuje do wolia nam juz kasy brak bo ile mozna ladowac teraz znowu auto padlo, komputer i moj psiak shih tzu cos ma na pipulensi,muszę w poniedziałek do weta isc, to juz jej 3 choroba w tym roku <tłuszczak, zapalenie pecherza itp, itd>
a my juz mamy dosc serdeczenie strach pomyśleć co to bedzie bo jeszcze 6 miesięcy do końca tego roku.... ale musimy sie trzymać i główka do gory dasz rade , każda z nas jakos da rade.... wierze w to ze w koncu sie ułoży no bo musi sie ułożyć
a tak w ogóle mój m. mi dziś w trakcie rozmowy powiedział, ze dlatego spędza ze mną każdy wolny czas i lubi to, bo chce żebym kiedyś mile ten czas wspominała bo nigdy nie wiadomo co się w życiu zdarzy, normalnie mnie tym uderzył i rozbeczałam się, po takich słowach wiem jak bardzo mi na nim zależy i nie wyobrażam sobie życia bez niego, chociaż po dwóch stratach już nie umiem tego tak dobrze wyrazić
oj to się wywnętrzyłam, było mi to potrzebne
miłego dzionka
Cześć Marcia :*
Wyspana? Po sniadanku?