ewelina28
Dum Spiro Spero...
jak zawsze nie wyspanawcinajaca sniadanko i popijajac kawusie co by dojsc do siebie
![]()
Ja tez własnie kawke spijam i próbuję jogurt w siebie wcisnąć, ale nawet tego przełknąc nie mogę jakoś...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak zawsze nie wyspanawcinajaca sniadanko i popijajac kawusie co by dojsc do siebie
![]()
juz od rana mi sie cisnienie podnosi bo kurna u nas od srody jest winda popsuta i jestesmy uwiezieni w domu przynajmniej do poki tom nie wroci z pracy - taka pikna pogoda a my sie musimy kisic w domu!!!! juz 9 a tu nadal zadnego pajaca co by naprawial i cos mi sie zdaje ze kolejny dzien spedzimy w murach - ale mam nerwa!!!!
a co tam kochana u Ciebie ?? jak po weekendzie??![]()
Normalnie jestem wściekła na siebie... W nocy nie mogłam spać, zasnęłam dopiero ok 4 nad ranem, już było widno.
Powiedziałam to mojej psycholog, ona twierdzi że tak ma być, że zaczynam się w końcu sobą zajmować, że lepiej się czuję sama ze sobą... ale ja dziękuję! Chyba przez to prace stracę... umowę mam do końca czerwca i nawet mnie to nie rusza, jestem tak wyluzowana, że szok...kiedyś to drżałam czy dostane kolejną....
marne szanse na to zeby ktos dzis przyszedl od srody sie juz jad i dojechac nie moga - masakra jakas!!!!
no tak goscie ani chwili spokojubidulko :* trza bylo drzwi pozamykac
![]()

Dzień dobry ;-)
Troszkę mnie nie było...ale jakoś fatalnie sie czułam, miałam doła, cały tydzień pracowałam z domu, ale jak zwykle sumienie mnie gryzło, że nie jstem w pracy.. dzisiaj miałam iść już ale chol*** zaspałam, przed chwila się obudziłamNormalnie jestem wściekła na siebie... W nocy nie mogłam spać, zasnęłam dopiero ok 4 nad ranem, już było widno.
Mam takiego lenia, że to sie w głowie nie mieściPowiedziałam to mojej psycholog, ona twierdzi że tak ma być, że zaczynam się w końcu sobą zajmować, że lepiej się czuję sama ze sobą... ale ja dziękuję! Chyba przez to prace stracę... umowę mam do końca czerwca i nawet mnie to nie rusza, jestem tak wyluzowana, że szok...kiedyś to drżałam czy dostane kolejną....
Już Was nie zamęczam
Widziałam wcześniej, że co u nie których dziewczyn nie za wesoło... Kochane tradycyjnie trzymam za Was kciuki &&&&&& aby sie w końcu poukładało....
Życzę wszystkim miłego dnia!!!!
Pozdrawiam Serdecznie)))))))))))))))))))))))0
jak będzie zdrowa to i wszystko inne jakos sie ułoży...cześć i ja docieram z kawą
ewlinka sprzątania współczuję po ludziskach, ale przynajmniej dobrze się bawiłaś?
rudzia, pewnie dziś ktoś przyjdzie naprawić tą windę
a u mnie brzydka pogoda, ciepło jest ale niebo zachmurzone
Miejmy nadzieję, że jeszcze dzisiaj ją naprawię....
Ale na prawdę coś w tym jest... od kiedy zaczęłam zajmować się sobą (dbać o siebie) moje stosunki z innymi osobami poprawiają się (czyt. teściowa) wieloma rzeczami przestaje się zadręczać i jest to prawdą, "że jeśli będziesz potrafił pokochać siebie, to będziesz potrafił pokochać i innych" eh, coś takiego
W każdym razie nalezy zacząć od siebie! Czuć się dobrze w swoim towarzystwie, mimo, że to nie zawsze jest łatwe
ewelinko dobrze mieć takich znajomych