reklama

Odskocznia;))))

Ewewlinka Masz rację Kochana, zdrowie jest najważniejsze:tak: Ale na prawdę coś w tym jest... od kiedy zaczęłam zajmować się sobą (dbać o siebie) moje stosunki z innymi osobami poprawiają się (czyt. teściowa) wieloma rzeczami przestaje się zadręczać i jest to prawdą, "że jeśli będziesz potrafił pokochać siebie, to będziesz potrafił pokochać i innych" eh, coś takiego :sorry2: W każdym razie nalezy zacząć od siebie! Czuć się dobrze w swoim towarzystwie, mimo, że to nie zawsze jest łatwe:sorry2:

O tak Iwonko,
ja zawsze powtarzam, że wszystko siedzie w naszej łowie i dopóki w niej porządku nie zrobimy to nie będzie dobrze...należy zacząć od siebie, od zaakceptowania swojego życia takim jakie jest. Jeśli tego sie dokona..to reszta przyjdzie z czasem..:tak:

reklama
Dziewczynki doradźcie mi, którą sukienkę wybrać. Za tydzień znajomi robią chrzciny, imprezka ma być na świeżym powietrzy, a zapowiadają upały, więc....

su_bombka_papuga_roz_ziel_postac_komplet.jpgsu_romant_roz_stal_postac.jpgsu_tunika_paw_ziel_postac.jpgsu_doll_paproc_b_postac.jpg

Oczywiście do każdej jakieś bolerko, coby w kościele rewii mody nie urządzić ;-)

Ewelinko pytalas o sopdenki .... ??

jak na chrzciny to mnie sie podoba 2 i 4 :):):):)

Pisałam wcześniej, musiałaś przegapić, spodenek póki co nie ma...rozm.mało chodliwy jak to pani powiedziała, ale może zwiezie jeszcze...mam sie dowiadywać...
Ja stawiałam na nr 1...ale teraz to już nie wiem...

Ewelinka, albo z pierwszego zdjęcia ta zielona, albo ta ostatnia (4) jest super:tak:

Też obstawiałam tą zieloną, ale mam mieszane uczucia...ta ostatnia to trochę taka szkolna nie? Biało-czarna....kurcze mam dylemat...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry