reklama

Odskocznia;))))

reklama
Echhh Siostro małej wiary ;-) pewnie, że w las pójdą u mnie Ci go dostatek będą mogły se wybrać kierunek ;-)
(czasami trzeba głupotek nagadać dzień wtedy milszy)

Tyż racja ;-)

Kochana mykam do papierzysk...bo później nie będę miała kiedy...idziemy do mamy na imieniny....
Buziolki*
I wiesz.....bez słów nie?! :*:*:*

Dzień Dobry....
Życzę miłego dnia...
U mnie ciąg dalszy ciężkiej pracy i główkowania nad papierami....szczerze...mam serdecznie dość tej pracy...

Danuś, ściskam i buziam bardzo mocno* - jakieś wieści nowe???
Marta, tęskno mi za Tobą :*:*:*
Wiola, Ty wiesz...trzymaj się jakoś i napisz choć kilka słów, że żyjesz...:*
Iwonka, kochana moja...myślałam o Tobie...jakie kroki podjęłaś??? (nie spałam pół nocy prze....) buziam*
Ilonka, jak samopoczucie? Co tam w pracy? Buziolki*
Gabrysia, zapominasz o Nas...pozdrowionka :*
Madziulka, jak tam nauka jazdy??? Ściskam i całuję :*:*:*
Iza, Ty też rzadko zaglądasz...jak żyjesz?
Jankesowa, Julka, mam nadzieję, że samopoczucie lepsze, jak ostatnio? Buziam*
Aneta, wiem, że bywasz na "bb", napisz chociaż kilka słów...ja już nie chcę się narzucać...pozdrawiam
Sówka, Marti buziolki*

Jeśli, o którejś zapomniałam (?) to przepraszam...wszystkie szczerze pozdrawiam i przesyłam buziaków!!! Trzymajcie się Kobitki!

hej hej
to prawda ,ze rzadko sie odzywam ale po 2 latach intensywnego bywania na BB postanowiłam swoje mysli zająć czym innych, ostatnio miałam gorący okres związany z obrona pracy magisterskiej,teraz mam więcej czasu i od piatku urlop,mam zamiar spacerować po lesie godzinami, mieszkam praktycznie w lesie więc ubieram buty,biorę pieska i idę :)
kibicuję Wam dzielnie w staraniach, martwię się waszymi problemami ale wybaczcie mi ,ze nie piszę
badania porobiłam i wyszły ok,a wiec dalej nie wiem co jest grane

Witam się z Wami przy kawce;-) Ale chyba nikogo tu nie ma :sorry2:
Ewelinka Kochana nie przejmuj się tak..... Napiszę na priv

Buziam Wszystkie jak zawsze:-)

reklama
Iza, super, że się odezwałaś :-)
Danusiu, qrcze....myślałam, że choć ciut do przodu...
Iwonko, dziękuję za PW ;-)

A ja obrobiona z papierami, byłam "staremu" zawieźć. oczywiście znów ma jakies "wąty"....już na niego patrzeć nie mogę i mu powiedziałam kilka słów "bardzo sympatiko" ;)
Ech...wymiękam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry