Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to smacznego dziewczynki , zmykam cosik posprzatać bo ktż wie kto mnie jeszcze dzis odwiedzi
A od jutra makijaż od rana!i bez piżamy.
do jutra , bo mnie moge tu zostac bo nic nie zrobie przez was!
A i dzis śpimy z moim osobno , zeby nie było.:-);-)
Ja jakieś takie zrazy zawijane z boczkiem a w środku pieczarki z cebulką, ser zółty i ogórek ..do tego surówka z czerwonej kapusty..
Ale chętnie do Was bym, się podpięłą.. To spaghetti mnie kusi albo zapiekanka..
A ja obiad będę jeść w biegu, bo muszę jechać z młodym do Katowic, zarejestrować go w szpitalu na badanie bezdechu sennego. Musi się stawić osobiście i w ogóle straszne z tym klocki. Będziemy już podejmować 3-ą próbę zarejestrowania się . Teraz Polska!
Najgorsze, ze bedziemy się przepychać przez miasto w godzinach szczytu! Miodzio!
No to życzę powodzenia żeby Wam się udało tym razem, ja sobie czytam o zzo do porodu i im więcej czytam tym bardziej mnie kusi podobno w Centrum Zdrowia Matki Polki w łodzi robią za darmo na żądanie ja mam godzinkę do Łodzi