reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej, zjola zdrowiej Kobitko;-))))
Czarna jak córa?zdrówka;-)))
ogolnie cos panuje , jakis wirus bo u nas tez duzo chorych z tego co slysze.
A ja dzis caly dzien spędziłam na działce, i teraz twarz mam czerwona jak burak, sparzyłam sie , niby wiaterek był ale jak przygrzało to dawało czadu słoneczko , no i dobrze, kocham wiosne i lato.:-)))
Anastazja mogłabys podac jakies namiary na allegro na ciuszki za rozsądną cene?byłabym wdzięczna
Aniunnia co tam?
Kobietko normalnie zaraz ci napisze na cpp buuuu fajki są ochydne!!!
DOTI jakiś grillek sie szykuje??

Buziaki dla wszystkich , miłego weekendu,pa pa

Czarna życzę zdrówka dla Mai

Anulka no niestety w bloku jedynie raclett się sprawdza, nie grilek. Były imprezy urodzinkowe.

Dziś jestem nieprzytomna. Nie ma to jak 2 dni mieć imprezę, a dziś idę na 3. Ech mam dość, a nogi mam takie spuchnięte, że szok

Wiadomość z ostatniej chwili.
Wczoraj miałam pierwszą jazdę na motocyklu, jupi
O mało nie umarłam ze strachu :szok:, el okazało się, że motocykl wcale tak łatwo się nie przewraca i po godzinie kręciłam egzaminacyjne ósemki :) No ale numer popisowy musiał być i na dzień dobry wjechałam w mur :eek: ale na szczęście mało skutecznie :-D.

to czapeczke ubieraj na motor pod kask bo Cie przewieje:-D

A ja wczoraj byłam w chinskich halach , tak wielkie jak ikea , wszystko baaarrdddzzzooo tanie tylko ze trzeba brac po 4-5 sztuk, torebki po 19 zl, te same na allegro 49 ,identyczne!!!ogolnie bielizna za grosze , pizamki , leginsy , kurcze naprawde mozna ubrac sie za 100zl , wszystko kupic!kurtki eko skóra z bufkami tam 29zl a te same na allegro ..http://moda.allegro.pl/klasyczna-efektowna-elegancka-kurtka-latte-roz-l-i2266589407.html 59 zl!!!i tez identyczna jak ta!!
jak sie wjezdza to dwa smoki witaja , lampiony na drzewach , chiny po prostu, tylko w srodku niestety tez tymi chinami ,,czuć,,, dzieciaczki na pazsażu jedza obiad i jakos tak mi to nie pasowało, no nie to samo co w pachnących gh, ale te ceny za to inne, a zreszta co teraz nie jest chinskiego?ja w h&m na obiżce kupiłam 2 bluzki za 19.90 chińskie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry