reklama

Odskocznia;))))

Hejka:-)
Wiadomość z ostatniej chwili.
Wczoraj miałam pierwszą jazdę na motocyklu, jupi
O mało nie umarłam ze strachu :szok:, el okazało się, że motocykl wcale tak łatwo się nie przewraca i po godzinie kręciłam egzaminacyjne ósemki :) No ale numer popisowy musiał być i na dzień dobry wjechałam w mur :eek: ale na szczęście mało skutecznie :-D.
Ziola ty piratko drogowa, dobrze że muru nie przestawiłaś:-p

Widzę że wpadłyście w wir zakupów, ja ostatnio też zrobiłam niezłe zakupy za 50 zł w outlet-cie H&M, za tą cenę mam 4 sukienki, spódniczkę, spodenki i stanik na siłownię:-) dzięki temu mogłam zaszaleć i kupiłam sobie sandałki w zarze.
Anulka sukienka fajna, ja też muszę sobie jakąś kupić bo mam 2 wesela tego lata.

reklama
Anulka wiem gdzie Jaworzno, ale bez autka nie da rady, len mam, nie mielony, ale jogurtu brak :(
jutro zakupię, bo nie mam dziś sił wstać z łóżka.
Sukienka super, ale ja nie zmieściłabym się ze swoim brzuchem :)

Anastazja nie mam pojęcia, jak mowiłam wcześniej ginowi o takich bólach, bo zdażały się, ale nie takie długiei intensywne to kazał mi łykać ranigast.
Może tak dzidzia się rozpycha, bo brzuchol zaczyna mi się od razu pod biustem. Nie wiem. Ale odechciewa się wszystkiego.
Następna wizyta dopiero 11 maja. Jak nie wytrzymam to pójdę do internisty.

Doti a n tak troszke daleko tłuc sie aftobusem jeszcze z brzuszkiem;-))))
anastazja myslisz ze drogo??tzn. wiesz moja tesciowa kupila kiecke za 400 zl , ostatnio własnie przykro mi sie zrobiło jak była no bo po co takie gadanie jak wie ze mnie na taka nie stac , a nawet jakby mnie było stac to na kiecke 400zl nie dam . gora te 150, choc wiadomo chcialabym tansza .tak za 80 ha ha
Magda ale to w normalnym h&m były takie obnizki czy jak?
chwalę się ;
Zrobiłam dzis 34 kilometry!!!

Ostatnia edycja:
anulka-sukienka bardzo ladna taka prosta,ty to za nie dlugo bedziesz wygladac jak patyk:szok: tez nie lubie takiego glupiego gadania,ja mam problem jak chce kupic bikini,to tylko na necie kupie narmalnie w sklepie nie dostane,a jak sa to takie na starsze panie:crazy:

Dulano a czemu mowisz ze masz problem z zakupem bikini??cyce masz czy jak???
patyk?moj mi mowi ze kiedys to mial za co chwycic a teraz obija sie o kosci , 61kilo to kości !;-))))

Aniunnia normalnie pisaj tutaj co u ciebie?????

Ostatnia edycja:
Jestem już w domciu, po kolacji, z martini w ręku , zaraz seans filmowy się rozpocznie :-p
Ale obiecałam to wysyłam fotki moich ostatnich zakupów :-) pierwsze zakupy później poszukam to też wstawię:tak:
Spódnica idealna i rybaczki też, długie spodnie - to są ciążowe - na zapas kupione bo za 10 zł były , fioletowa bluzka jak widać jest meeeeeeega wielka - koleżance odsprzedałam - a bała się że za mała będzie a jak zobaczyła to się dłuuuuuugo śmiała :-D:eek:
biała - niby tunika - chyba kupię żółte leginsy 3/4 i jako sukienko-tunikę będę nosiła , albo poczekam do czasów dużego brzuszka :-D
zjola - zostaw mury w spokoju - pisz z nami :-p
P1070144.jpgP1070130.jpgP1070131.jpgP1070133.jpgP1070137.jpgP1070139.jpgP1070141.jpg

Anulka - kiecka palce lizać :)

Anastazja - jutro znowu jeżdżę ale muru już nie będę przestawiać :-D. Raz wystarczy :tak:
A ty widzę w szał zakupów wpadłaś?

Pozdrówka dla wszystkich

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry