reklama

Odskocznia;))))

Kobietka głowa do góry, tak to jest z szukaniem pracy. Cierpliwości. Widocznie nie miałaś tam pracować ;)

Anulka jak masz apetyt to jedz, bo u mnie go brak... Kiedyś w szpitali wołali na mnie tadek niejadek :D

Aniunnia to współczuję sytuacji. Nie wiem co powiedzieć. Brzuszek może tak reagować na stres.

reklama
magda - Ja też chcę takie zakupy robić :-( a tu same drogi sklepy :cool2:
kobietko - nie poddawaj się , widzę że chcesz pracować - więc na pewno znajdziesz :tak: gorzej z takimi co to tylko mówią - mam taką znajomą, podsyłałam jej non stop ogłoszenia - a to biedronka a to piekarnia, odpisywała że niby już złożyła tam CV i nie wzięli jej z powodu zbyt wysokich kwalifikacji - ale coś czuję że ściemę wali - po prostu chcę jakąs wymarzoną pracę i innych nie bierze.
anulka - to Ja też mam takie "objawy" przed @ , myślałam że tylko Ja tak - nie normalna :-D piżamka - piżamka - bez piżamki się z mężem śpi :-p
ewelina - przykro mi z powodu teściowej:-(
zjola - uuuu to nie fajnie z tą robotą, to dobrze że już teraz zabrałaś się za szukanie, nie wiem w jakiej branży szukasz - ale teraz to chyba w większości jest kiepsko - choc dla chetnego nic trudnego :-)
aniunnia - kochana , to niech może Twój mąż i mąż siostry pogadaja z ojcem - że tak nie można! Może przemówią mu do rozumu , tym bardziej jak wpada do siostry i przy dzieciach taki szopki odstawia - to facet ma prawo i obowiązek bronić swojej rodziny - nawet jeśli jest to ojciec/teść. Dbaj o siebie , nie stresuj się !

Ja nie wiem co u Was z pogodą - u mnie piękne słońce - może trochę wieje ale nie aż tak żeby bardzo:tak:

Anastazja - dorwałam ofertę, ze poszukują rejestratorki w nowo powstającej przychodni zdrowia. Praca jednozmianowa, 2500 zł brutto i umowa na czas nieokreślony. Ja już pracowałam w biurze i taka praca nie sprawiłaby mi żadnej trudności a zarobek lepszy od mojego, chociaż mam 3 fakultety kurka wodna! Branża warsztatów terapii zajęciowej to zdecydowanie branża niedochodowa tylko wolontariat!

Ja ostatnio stwierdziłam że jakbym miała pracę za 3 tys na rękę, to bym zamknęła w cholerę ten cały bałagan :tak: no ale gdzie się tyle zarabia ? choć nie powiem w budżetówce - w dużym zakładzie - nie będę mówiła jakim - po znajomości - nie będę mówiła kogo i kto się dostał - na dzień dobry 2300 brutto + jakieś tam dodatki - i to na okres próbny , a przy podpisywaniu nowej umowy podwyżka - żyć nie umierać :-)

No Karolcia - lata po mieszkaniu jak odrzutowiec, żeby przyspieszyć sprawę :-D. Oby wszystko poszło pomyślnie.
A co z nami kochana. Następny cykl starań? Może w końcu i my się pochwalimy akcją porodową?

oj nawet nie wiesz jak bardzo tego chcę , jestem pełna nadziei jak nigdy na ten cykl - a co z tego wyjdzie ? :confused:nawet nie chcę myśleć że za 16-20 dni znowu będzie załamka - na razie humor dopisuje :-)

reklama
No widzę plany porodowe już tutaj:-) życzę Wam tego z całego serducha.
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa wierzę ,że znajdę w końcu tę wymarzoną pracę jakąkolwiek byle by była:tak:
mogę nawet zostać panią z warzywniaka hehe . Tak serio to marzy mi się jakiś sklepik nie za duży nie za mały taki w sam raz dla mnie hehe może sobie własny założę
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry