reklama

Odskocznia;))))

Kobietka życzę Ci jak najszybciej znalesienia pracy, najlepiej wymarzonej i trzymam za to mocno zaciśnięte kciuki &&&&
Fajne masz marzenia, jak tylko możesz to je realizuj ;)

Karolcia GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zjola no nie jestem z Ciebie dumna kobieto. Tak dalej ;) Co za skromność...
Pisz pisz, fajnie się czyta Twoich relacji. Też chciałabym codziennie ćwiczyć, ale ja taki leniu jestem :(

Aniunnia też nie potrafiłabym przejść po takim czymś do porządku dziennego, oni sobie tak z tym radzą. A Ty kochana bądź dzielna. Przytulam. I trzymam kciuki, aby się udało &&&

reklama
hello wszystkim:-)przegladalam fora i odrazu rzucilo mi sie w oczy odskocznia,to cos dla mnie w koncu moze przestane myslec tylko i wylacznie o ciązy:-Dtylko teraz mam pytanko bo widze znane nicki z gory dziewczyny goraco pozdrawiam:tak:czy nie bede przeszkadzala?bo nie chce sie narzucać.
pozdrawiam wszystkie serdecznie;-)

Ostatnia edycja:
hej Babki jestem , jestem, dzis pracowaam na działce, trawke kosiłam i sadziłam kwiatuszki;-)))juz mam tak ładnie i czysciutko;-)))jutro planuje okna,,zrobić,, do południa a potem to juz 5 dni na działce , cos upieke , wiadomo grill i tak spędzimy te dni a ze pogoda ma być to sie ciesze;-)))
Aniunia kurcze ty sie nie stresuj , wiem wiem dobrze mi mówic , no ale wiesz jak najmniej nerwów tak :-))))
Kobietko, Zjolka ,Ewelina,Doti,Magda , Czarna, Aniunnia, Anastazja pogodnych dni wam zycze, jak i w pogodzie tak i w serudszkach ,buziaki.

Angel przyda nam sie dawka swieżego humoru i przeszkadzac nie będziesz napewno.buziaki.

Ostatnia edycja:
anulka ty to masz powera:-D:-Dtylko nie mow ze jeszcze dzisiaj idziesz na rower?:-Da ja niestety nie mam sily na nic w nocy robilam Alanowi oklady do 4:30:-(pewnie weekend przesiedze w domku....a nie ukrywam tez bym zrobila pierwszego grillka na dzialeczce:-)kielbaska pyszniutka,chrupiaca mniammmm:tak::-Dwiec jak u mnie nie wypali z grillem to zjedz za mnie;-)

ha ha zebym ja większą dupe miała? nic z tego :-D:-D:-D
na rowerze byłam kochana rano , te 20 km, dokładnie 20,200 robie w 1h40minut, a ze mój dzieć juz nie wymaga opieki 24h więc moge sobie na to pozwolić. Zreszta był wtedy młody w szkole. A co mały chory???mój miał być Alan , na porodówce zmieniło sie na Kacper.

No to skoro mowa już o grillowaniu to dziewczynki właśnie pierwszego w tym roku mam za sobą... Tak siedzialysmy z kolezankami pod domem i zgadałyśmy się, że zjadłoby sie na kolację taką kiełbachę.. No to chyc do sklepu i pojedzone.. Mniam... było pyyyycha... Teraz tylko czekam az zgaga mnie zabije...

Anulka ja też dziś dosadzałam troche kwiatków... W zeszłym tygodniu zaczęłąm i dziś jeszcze dokupiłam.. Ogródek coraz piękniejszy...

anulka kuzwa to ty rajdowiec jestes:szok: e tam urosnie,nastepnego dnia pojdziesz na rower i spalisz kielbaske zjedzona za mnie:-D:-D:-D No niestety chory mial od kogo przejac nie,ja wyzdrowialam a on chory.Ale jakos damy rade:tak:

Aniunia tak masz rację ogródek wygląda ładnie jak kolorowy i kwiatuszki są '
angel więc zdrówka dla Alanka,
wiecie co?sport tez moze uzależniać , ja po prostu musze na ten rower iść, a jak juz przyjade taka spocona to czuje ze żyje!

dziekuje mam nadzieje ze bedzie oki :tak:kurka zebym ja miala taka motywacje,chociaz przed choroba skakalam na skakance i biegalam:-D:-Dteraz tez sie wezme najpierw synka wylecze i wtedy dajemy czadu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
angel a co ty myślisz że ja od ,,zawsze "" tak jeżdże???ha! kiedys to ja wolaam poleżeć na kanapie, wszędzie podjechać autem itp; , itd; a teraz? bierzemy z moim 2 plecaki i na zakupy do biedrony smigamy na rowerkach , częściej a na rowerkach. Juz nawet nie pamiętam jak sie autem jeżdzi:-D:-D:-D, no ale tak jak mówie ja juz mam syna duzego wiec moge sobie na to pozwolic, chociaz na rower kup sobie takie siedzonko i śmigaj z synkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry