reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anastazja- a co z Twoim wyglądem jest nie tak?I z wiekiem nie przesadzaj na pewno nie jest tak źle jak myślisz.
ja do swojego mam wiele zastrzeżeń dlatego dietka aerobik domowy i do przodu ,nawet zaczęłam biegać , mam 8 kg do zrzucenia.

Tu nawet nie chodzi o wagę , tylko chyba o twarz :-(:-(
w piątku u mnie w biurze siedzi dziewczyna 22 lata , i dzisiaj jak gadałyśmy to mówi że często albo ja mylą ze mną , albo myślą że jest moją córką :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
chyba dzisiaj się upije z tego wszyskiego :baffled:

No coś ty na pewno nie jest tak źle z Twoją twarzą , kochana uszy do góry jak się upijesz to problem urośnie do ogromnych rozmiarów.

Anastazja - no proszę cię. Weź przykład z Kobietki. Ćwiczonka, dietka, pierś do przodu, fajny ciuszek, podkreśl oko i nie biadol. Dwie ręce masz, dwie nogi masz, głowę na miejscu masz o tułowiu nie wspomnę :tak:. Wniosek: świat należy do ciebie!
Bo zaraz w doopę dam!

Ale Ja się ubieram - chyba ładnie , zawsze obcasik , makijaż , fryz, no nie wiem kto mógł pomyśleć że to moja córka :szok:
Pić i tak dzisiaj idę, bo kolega egzamin zdał ,coś tam z nieruchomościami związane, wiem tylko tyle że to drugie podejście i cholernie ciężki jest ten egzamin, i kosztuje też ponoć trochę :-)
Robię teraz pranko i odkurzę mieszkanie - i jadę znowu do biura, bo kasiorka wpadła to trzeba wpłacić na konto :-p

edit: dzisiaj robię po raz pierwszy sushi - ale nie z surową rybą tylko z czymś innym - zobaczę co w sklepie będzie , trzymajcie kciuki

Zjola ależ ja kochana nie marudzę, ale... :)))))))) wyglądam jakbym była w 7mc, a nie 5, ale ok. Wszystko zniosę. Twarda baba jestem, najwyżej trochę pomarudzę :)))))))

Anastazja jakiś dołek? weź do ręki łopatę i od razu go zakop!!!
Czym Ty się kochana przejmujesz. Jesteśmy piękne i młode, a tych którzy tak mówią wyślij do okulisty.
A upij się jak ma Ci to pomóc - tylko nie za bardzo żebyś nie miała dużego kaca na następny dzień.
Ja się nie maluję i ubieram na sportowo i jestem piękna.

Kieliszek wina za piękne i wieczne młode kobietki - czyli za nas!!!
Czarna helloooo :D

reklama
Do ti- ja też mam winko:)
ja się już najadłam opiłam wody poćwiczyłam i odpoczywam:-)
ja też się prawie wcale nie maluję no chyba ,że na jakieś wyjście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry