reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenia :-)
wskoczyłam na rower po sprzątaniu mieszkania - zjadłam loda z mężem - wieczorem napisałam się trunku mocnego - ale dzisiaj głowa nie boli-kac nie męczy, gorzej z ciałem - jestem taka obolała po rowerze i po innym wysiłku ;-) ale to nic - przejdzie:-)

witam wszystkie w ten przepiękny;-)zapowiada sie piekny weekend:-)moj wczoraj do wieczorka grzebal w garazu i wiecie co zrobil mi piekne klute swieczniki:-)za murowało mnie:szok:wczoraj caly domek posprzatalam,wypralam firanki,a dzis na dzialeczke moze jakis grillek;-)
anulka dziekuje kochana zyczylas alanowi zdrowka i w ta sama noc juz nie mial goraczki:-)juz po chorobach wiec dzialeczka i pogoda nas nie ominie:-D
anastazja ten inny wysilek to chyba o niebo lepszy od tego po rowerze co?:-D
pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku upojnego weekendu:-)

Ostatnia edycja:
Angel ten Twój mężczyzna to zdolniacha ;)

No więc tak. Siedzę sobie z małym laptopikiem na kolankach - zaraz oślepnę. Wiaterek szumi. Nie świeci mi z tej strony. W sumie poszłabym na spacerek, ale wolę żeby obcy ludzie mnie nie zbierali z betonu :) więc cierpliwie czekam na mojego mena. Mam nadzieję, że nie przyjedzie z bólem głowy, bo jego lubi głowa boleć w taki gorąc.
A póki co zaś mi się chce sikać ;)
Piję herbatkę mrożoną - sama zrobiłam ;)

Poeezja to coś co pozwala mi przetrwać w trudnych chwilach.
Moje spełnianie marzeń tomik "Melodia" - Tomik Melodia

I jakże warto się zatrzymać
i złapać w skostniałe ręce
obrazy snów
widziane na jawie

Melduję, że żyję :) Dzisiaj zaczynam malowanie więc nie będzie czasu na forum. Myślę, że odezwę się w następny poniedziałek.

Pozdrowionka dla wszystkich :tak:

hej , hej, jak mijają dni majowe???u mnie @ , nadzieja prysła jak bańka mydlana no ale czego ja niby sie spodziewałam??!!??

pozdrowionka dla wszystkich babeczek!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry