reklama

Odskocznia;))))

anulka to nie jest zly pomysl juz ostanio myslalam o tym siedzisku:-) hehe nic nie mow my tez wszedzie jezdzimy autem:-D
do biedry mamy 25kilometrow i jakos sobie nie moge wyobrazic ze jade tam rowerem:szok::-D:-Dale ty jestes babka z silna motywacja to widac,a ja sie naladuje ze zmieniam tryb zycia biore sie za siebie ale u mnie to srata ta:-Dchwilke tak jest a zaraz dalej to samo czasem juz jestem tak na siebie wsciekla ze szkoda gadac:wściekła/y:ze nie moge sobie nic postanowic ze miekka faja ze mnie i tyle..........

reklama
a bo ty jeszcze kurzysz nie?
srutu tutu jak sie chce to sie da!

zmykam Babo pod prysznic , mąż wczoraj zasnal wiec dzis mam wynagrodzone miec.buziaki

Ostatnia edycja:
kurze,kurze..........:-(te faje mnie zeżrą:-D a bo tez wrocilam do tego cholerstwa po porodzie...taki ze mnie otoz len zamiast wziac sie za cwiczenia i diete zeby zgubic to chwycilam za faje z czystej wygody,przerazilam sie jak weszlam na wage zawsze bylam chudzielcem przed ciaza wazylam 53kilo a tu po 75kg myslalam ze sie poplacze...glupota nie ziemska ze faje wybralam jako diete:wściekła/y:

to w takim razie zycze upojnej nocki:-D:-Dbuziaki:*:**::**:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta:-)
Anulka jak wracam po 2 godzinnym treningu z silowni tak zmęczona że nie mam siły wejść na 3 pietro bo nogi mi się uginają jestem najszczęsliwsza kobietą na świecie:-p więc sport uzależnia:tak:
Wczoraj naczczo weszłam na wagę i mam 3 kg na plusie:szok: Przy moim wzroście 50 kg to waga krytyczna.
Cieszę się bo mam długi weekend, do pracy idę tylko w piatek za tydzień więc w sobotę zaczynam sezon grillowy:-)

Ostatnia edycja:
Pierwsza! Miałam być ale mnie Madzia uprzedziła :(

Magda - a jak wymiary? Zmniejszyły się? Pamiętaj, ze tkanka mięśniowa waży o 30% więcej od tłuszczowej.

Angel - dawaj, dawaj, nie przeszkadzasz, no co ty kobito :eek:
Co do diety, ja po ostatniej jeździe na motorze zrzuciłam kilogram :rofl2:

Anulka - ty na działce, a ja od jutra na drabinę włażę, bleeeeee ...
Na rowerku to ja chcę do pracy pomykać ale na razie przeziębienie mnie trzyma, więc grzecznie jeżdżę moim pączusiem (Seicento).
A jak tyś tego długiego posta wykminiła? :eek::eek::eek:

Angel jakie przeszkadzała??? Kochana czytaj, pisz, wtrącaj się... Zawsze to jedna dusza więcej ;)
Do wszystkiego trzeba dążyć małymi kroczkami. Jak raz się nie uda to drugi raz, jak drugi raz nie to trzeci... i do skutku ;)
Fajki są okropne. Zatruwasz siebie i wszystkich w około. Beeee... Rzucaj faje, przerzuć się na owoce - a jaka oszczędność.

Anulka a łapki doszorowałaś??? Ja tam nie lubię babrać się w ziemi. Sprzątanie, gotowanie... owszem, ale zajmowanie się ogródkiem - tam to mogę ew. pokicać i poleniuchować.
A dla nas wszystkich zapowiadają się same pogodne dni ;)

Aniunia no niestety czasem za nasze smaczki na różne rarytasy musimy cierpieć.
Mi ostatnio tak pachniał szczypiorek i zjadłam go z serkiem wiejskim, a potem zwijałam się z bólu - ech ten żołądek.

Zjola a mi to zamiast ubywać to przybywa z tygodnia na tydzień :)

Pierwsza! Miałam być ale mnie Madzia uprzedziła :(

Magda - a jak wymiary? Zmniejszyły się? Pamiętaj, ze tkanka mięśniowa waży o 30% więcej od tłuszczowej.

Angel - dawaj, dawaj, nie przeszkadzasz, no co ty kobito :eek:
Co do diety, ja po ostatniej jeździe na motorze zrzuciłam kilogram :rofl2:

Anulka - ty na działce, a ja od jutra na drabinę włażę, bleeeeee ...
Na rowerku to ja chcę do pracy pomykać ale na razie przeziębienie mnie trzyma, więc grzecznie jeżdżę moim pączusiem (Seicento).
A jak tyś tego długiego posta wykminiła? :eek::eek::eek:
Ziolu uda raczej są masywniejsze i tyłek nie zmniejszył sie objętościowo:-p:szok: chyba zamienię siłownię na motor:-p, tak na powaznie to chyba bym się bała:zawstydzona/y:

Do_ti - ty nie marudź! Wiadomo dlaczego ci przybywa :tak:

Magda - ja też cała w strachu ale nie odpuszczam. Nie wiedziałam jednak, ze na motorze tak wszystkie mięśnie pracują, a wydaje się, ze przecież człowiek siedzi a tu figa :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry