reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja nic , poprostu lenie się....
pogoda się skiepsiła ...
Zjola , znoś! działajcie ostro...
Anulka , a ty co robisz?

Aniunia , napisz co u ciebie !

Ostatnia edycja:
hej,

a ja właśnie wróciłąm z Krakowa.. Siostra chciala ,zeby z nia jechac na zakupy... A ze dzis troszke chłodniej to mogłam pojechac... bo w poprzednie dni to masakra była...

W srode wizyta... Coraz czesciej mam głupie mysli.. nie wiem czym to jest spowodowane.. Nie wierzę we własne szczescie.. Wiem, wiem nie powinnam.. Ale to silniejsze...

JAk tam długi weekend leci? JA mam wrazenie, ze juz sie skonczyl i ze dzis poniedzialek jest..

Aniunia , no super że wpadłaś , nic się nie martw napewno jest wszystko dobrze z maleństwem.
Mnie tak szybko te dni wolne lecą że szok , w poniedziałek będzie chyba przykre zderzenie z rzeczywistością:-D

Czarna - świnia ta pogoda. Miałam wczoraj mieć jazdy a wyszła z tego doopa. Dzisiaj franca świeci! Jazdy przełożyłam na wtorek :(

Anniunia - kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Jest dobrze, bo czemu by nie? Uszy do góry!

Czarna - według mnie dzisiaj było by już pozamiatane. Według testu, kłuciu w boku i śluzu (bleeee) wczoraj był ten dzień, Ale może dzisiejsza pełnia i tak pomoże :-)

Ja też Wam tego życzę i trzymam kciuki &&&

Właśnie wróciłam od rodziców, nie powiem żebym odpoczęła, bo mama po szpitalu i trzeba było jej pomóc, więc po kilku dniach powróciłam i ległam się na kanapę - na moje centrum dowodzenia.
Nogi spuchnięte jak balony nic nie pomaga, a jeszcze jutro jadę na komunię i czeka mnie kilka godzin jazdy autobusem więc baniaki nadal będę miała
no i nie chce mi się jechać ;)

reklama
Ja też miałam lekki zgrzyt z mamą odnośnie imienia dla córki - Zuzia. Jej się nie podoba, tak to może się nazywać kot, a w rodzinie bratowej też jest Zuzka, ale przecież to nie moja rodzina i widzę się z nimi max 2 razy w roku, więc po co mam tak samo nazywać, bo będą obgadywać :/ ech już sama nie wiem co mam zrobić.
Mąż i chrzestna mówią że mam się nie przejmować, bo im się podoba, a mi smutno.

Mnie zaś cholera weźmie ze swędzeniem skóry. Już niczym się nie smaruję, plamy chrosty i nie da się wytrzymać. Drapaczkę sobie zrobię. Muszę powiedzeć dla mojej ginki, bo ja nie wytrzymam. Mam takie spuchnięte nogi, że stopa mnie boli jak chodzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry