reklama

Odskocznia;))))

Hej dziewczęta:-)
U mnie pogoda też do bani ale może to i dobrze bo dzięki temu łatwiej w pracy wytrzymać.
Jestem w szoku bo P zaczyna coraz częściej wspominać o dzieciach, chyba czuje upływający czas bo w tym roku kończy okrągłą sumkę:-p
Aniunia
niestety nie jestem w stanie ci pomóc.

reklama
Pod wpływem chwili zaszaleliśmy raz w tym miesiącu ale @ się pojawiła.
Ziolu nie mogę przez 2 lata zajść w ciążę bo strace pracę, musze być odpowiedzialniejsza od P:-p
Ale jednak ciężko mi to przychodzi:sorry:

cześc dziewczyny ,
dzisiaj w pracy to jakaś masakra , wstać wstałam , ale jeździłam jak śnięta , pogoda dobija . Właśnie piję kawkę słabą żeby sie trochę otrząść przed zebraniem komunijnym w kościele. Okropnie mi się nie che iść.
Aniunia , smutne to że bliścy ludzie tak sami się niszczą i wszystkich wokół . Współczuje , uważaj na siebie i o ile to możliwe nie angażuj w te sytuacje. Buziaki i uściski.
Zjola , obyś miała jutro słoneczko na tym motorku :) Uwaga zmieniałam avatar ale to dalej ja :-D
Magda , chyba każdemu upływający czas trochę sen z oczu spędza . Mój T też doszedł do tego że już pora na dziecko , a skończył 35 lat - trochę to trwało a ja nie poganiałam... Teraz czekamy na moją kolejną umowe , jednak praca odgrywa ważną rolę i trzeba się z tym liczyć.
Anastazja , mialam Cie już wywoływać ,ale wiedziałam że jak już poimprezujesz to wpadniesz .
Buziaki i serdeczności na urodziny przesyłam :) A może @ nie przylezie i cie zaskoczy?

Kobietka !!!! Martwi mnie , bo cie coś za długo nie ma ?
Danula , co tam ? jak tam ?
Ewelinka ?

No, no, no :cool2: Czworokąty się koleżance marzą :tak:

no nie powiem - przyjemnie było :-p
aniunnia - u nas pogoda też do niczego, a jeszcze powrót do pracy po tygodniu wolnego - tragedia. Kochana a nie macie jak się wyprowadzić ? Chociażby na czas ciaży i początek z maleństwem:tak:
anulka - a Ty zaczęłaś nowy cykl? Nie zauważyłam :no: kochana szkoda - przytulam , ale jak to zawsze wszystkie piszemy - nowy cykl , nowe nadzieje :tak:
doti - i co tam na połówkowym upatrzyłaś? ;-)
czarna - jak Cię rozumiem , dzisiaj chyba wszyscy tacy śnięci byli - w Krk w ciągu godziny rano 3 wypadki :-)
Przedstawiam Wam Ronaldo po godzinach - w piłce mało płacą to chłop dorabia sobie ;-)
Zobacz załącznik 462834Zobacz załącznik 462835Zobacz załącznik 462836Zobacz załącznik 462837Zobacz załącznik 462838Zobacz załącznik 462839Zobacz załącznik 462842

reklama
A skąd - on pewnie nie wie że go przyłapałam na gorącym uczynku :-D:-D
Jaja były niezłe, bo po 3 piwach takie śmiechotki nas dopadły że jak przechodził to za każdym razem oprócz gapienia się umierałyśmy ze śmiechu :-D:-D i pewnego razu popatrzył prosto mi o w oczy w momencie jak się na niego gapiłam i śmiałam :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry