reklama

Odskocznia;))))

reklama
anulka ja sie poplakalam ze smiechu jakie jajca nie wierze.....M przyszedl i powiedzial ze juz nie zle mi odbija skoro ryje sie do kompa...:-D:-D:-D:-Dto faktycznie szybki jest kolo....nawet o farbie pomyslal:-D

Posikam sie jak ONA wyglada
:szok::szok::-Dale mnie brzuch boli jutro beda zakwasy od tego smiechu...

Ostatnia edycja:
ja też ryje, masakra:-D:-D:-D
idz dziołcha spać coby Ci sie mózg zlasował.paaaaaaaaaa
Anastazja śpij dobrze.

angel a to następne zdjęcie to szok nie?jakby taka Cie zaszła od tyłu to zawał murowany

Ostatnia edycja:
Widzę że humorki Was nie opuszczają :)
Ja po kijowej nocy idę do pracy zaraz .
Zaczełam się stresować tą komunią , jak dobrze że to już ostatnia .
robimy z Exem wspólne przyjęcie żeby dziecku było miło , ale nerwów mnie to kosztuje dużo
on za granicą a na mojej głowie wszystko , wydatków sporo i juz mnie to dobija , prosić się o kasę wiecznie
pisze maile i nie mam odpowiedzi , to jest właśnie jego zainteresowanie dziećmi , brak mi słów...

A co tu tak cicho znowu ?? :szok:
czarna - Ja tez mam ciulową noc , nad ranem się budziłam , byłam wyspana, później zasypiałam i tak w kółko :wściekła/y:
anulka - j.w. - nie spałam dobrze :-( ale dzięki :-p

Hejka babki!

Nie doczytam, bo za dużo tego wszędzie a ja wieczorkami jestem do tyłu. Wczoraj miałam pierwsze zajęcia na kursie i na razie jest w porzo :) Dzisiaj mam jazdy na motorze, więc proszę o kciuki :tak:.
Czarna słoneczko mi przyświeca, dziękuję :)

Widzę, że awatarki zmienione :happy2:. Czarna - król Julian, no, no, no.

reklama
Ale jestem śpiąca , z tego spania oglądam pierdoły i znalazłam to ....... special for ZJOLA :-) ee13ae31217964249abae049f7f909f0.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry