reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ogólnie weekend udany - śmiałam się do łez - więc płakać nie powinnam :-) Jaja były niezłe , mieliśmy gości z Wawy - chłopaki jak popili to owszem trochę się wkurzałyśmy na nich - ale nasi chłopcy po pijaku są śmieszni :-D:-D najlepsze że nie pamiętali wszystkiego - myśleli że wrócili i poszli spać - a oni jeszcze system punktów wymyślali :-D:-D:laugh2::laugh2: Muszę parę fotek wrzucić - ale muszę ocenzurować :-p

hejka dziewczyny
aniunia bardzo mi przykro,tez to przerabialam z ojcem pil i wiecznie awantury w domu
:-(ale w końcu sie ogarnął bo wiedzial ze na starosc bedzie sam z takim postepowaniem.Mam nadzieje ze u ciebie tez sie ulozy czego z calego serca ci zycze;-)
anastazja sto latek!!!!!!!!!! kurcze ogladam te zdj ale nie mam pojecia ktoz to jest ten Ronaldo nie kojarze jego twarzy:szok::-D
A moj M oczywiscie poszedl po zakupy i juz go 1,5godz nie ma pewnie znowu w garazu wymysla jakies swieczniki kute,czy bog wie co:-Ddowiem sie jak wroci co znowu wymyslil:-p
pozdrawiam wszystkie bez wyjatku zycze milego wieczorku;-)

anulka ja to jednak jestem udana cooooooooooo??:-D:-D:-D:-Dprzybylam z innej planety chyba,bo ja naprawde mam zabojcza pamiec do twarzy ale tego figo fago nie kojarze:-D:-D

reklama
angel - no był czas jak przesadził z opalaniem - ale czy czarny to ja nie wiem :-D
anulka -no nie wiem , wczoraj mi wpadło w oko, to dzisiaj dodałam - może znajdę w warzywniaku :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry