reklama

Odskocznia;))))

Anastazja Moja córunia nadal jest córunią :) kobietką z długmi nogami. Ja do lekarza, że nie ma innej opcji jak rośnie kobietka. Wszystko wymierzone i wszystko ok oraz na swoim miejscu. Profilek superaśny. Ma ponad 20cm i pół kilograma. Markery wszystkie super.
Nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu jak słyszałam bicie serca, tętnicy, nawet pępowiny...
Malutka od razu ustawiła się przodem - grzeczna dziewczynka.
Obudziliśmy ją i przecierała oczka, potem groziła piąstką, a następnie coś mówiła :D
Przed wejściem otrzymałam jeszcze 3 kopy w brzuch i po raz pierwszy poczułam to ręką.

reklama
Anastazja - ale super!!!!! Podoba mi się ten plakacik :tak::tak::tak:

A ja wczoraj pomykałam na motorku po mieście w godzinach szczytu :szok:. Na początku źle przyhamowałam i zaliczyłabym wywrotkę ale dziada utrzymałam na mojej biednej nodze i co prawda z dużym wysiłkiem ale go podniosłam do pionu i pojechałam. Jutro też jeżdżę. Jutro do Gliwic nie przyjeżdżajcie, bo mogę rozjechać, jak babcię kocham :-D:-D:-D:eek:

Jak go zobaczyłam od razu o Tobie pomyślałam :tak: o NAS :-p
Ale wszędzie dziewczyny zachodzą w ciąże na styczeń - nie wiem czy dla mnie starczy miejsca :-( jakiegoś takiego doła dzisiaj znowu złapałam - brzuch mi dokucza , do niego dołącza krzyż :-( biegam co 5 minut sprawdzic czy oby jeszcze nie przylazła niechciana wredota.
doti - jakie imię dla córeczki wybraliście?
Ja zawsze chciałam żeby moje dzieci nie miała oklepanych imion ,dlatego miała być Kornelia - mało popularne imię ale mega mi się podoba - mam nadzieję że mój aniołek tam w niebie jest wyjątkowy z tym imieniem:tak: Teraz bym miała problem z imieniem dla dziewczynki - bo nic mi się nie podoba :-D

Anastazja - a kiedy się niespodziewasz @ ? Bo ja 18-tego. No kurczę te chłopaki z [plakatu chyba nie rzucają słów na wiatr, co? A czy w styczniu jest ilość ciężarówek limitowana? Dlaczego masz się nie załapać? Oj coś mi tu kręcisz kochana!

Patrząc na temperaturę to powinnam dostać jutro/pojutrze, patrząc na długość cyklu z ostatnich 3- mies. to dopiero w poniedziałek, a patrząc na długość cykli sprzed 4-6- mies. to mogę równie dobrze dostać i 21 maja ( najdłuższy w swojej historii miała 35 dni :-))
A wiesz - jakoś tak czytam/patrzę - tutaj czy na tym enpr.pl jak obserwuje wykresy - to baaaaaardzo dużo osób zaciążyło - a wiadomo - że co za dużo to nie zdrowo :-D

Anastazja - bo ja cię chyba spiorę! Może jakoś się jednak wepchniemy. Jak dużo zaciążyła to może jakiś dobry biomed czy co?

Dobrze by było :tak:
nie ma tego złego - dzisiaj na rowerze do pracy przyjechałam i tak jadąc to sobie myślałam że jak będę w ciązy to nie będę zapewne mogła jeździć - Ja to już będę chuchała i dmuchała na siebie :sorry:

A ja sama nie wiem, co by było gdybym teraz zaszła w ciążę? Chyba jednak chciałabym skończyć to prawo jazdy na motor. Jeszcze tylko 7 spotkań mi zostało, to może jakoś dam radę, a może niepotrzebnie się martwię, bo nie jestem w ciąży. najgorsze, że czas leci i człowiek wszystko by chciał na raz.

Zjola ok omijam Gliwice z daleka :D szalona kobieto ;)

Anastazja nie smutaj się tak - przytulam. Kornelia ładnie, a dlaczego Twoja dzidzia jakby okazała się córunią nie mogłaby mieć Kornelia.
Co do imienia to mieliśmy wybrane, ale po ostatnich tekstah mojej mamy ;/ sama juz nie wiem. Miała być Zuzia.

Trzymam kochane staraczi mocno za Was kciuki i moja dzidziunia też zaciska piąstki żeby się Wam udało.

A swoją drogą jak zaczynam Was czytać to najpierw musze iść się porządnie wysikać. Nawet takiego smutasa jak ja umiecie doprowadzić do łez... oczywiście ze smiechu. Aż mi dzidzia podskakuje.

reklama
Do_ti - ja miałam mieć Majkę albo Jasia :) A jak teraz? Może tak samo? Tylko nie chciałabym zapeszyć :no:. Jak na razie zarejestrowałam się na wizytę w sprawie inseminacji na 21 maja.
Mówisz, ze Cię rozśmieszamy? To dobrze :-):tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry