reklama

Odskocznia;))))

Zjola ja też chciałam Majeczkę.. Już od pierwszej ciąży mi się marzyła.. No ale wyszło inaczej...Ale dla chłopca tez mieliśmy imię...

Trzymajcie kciuki... o 16.00 wizyta... Ale się boję...

reklama
Aniunia ,to trzymam &&&&&& , a jakie imię ? niedoczytalam czy co:eek:
A ja chciałam Majeczkę i mam , szczęściara ze mnie co ?:-D
doti , nazwij tak jak Tobie się podoba , w końcu to Ty najwięcej znosisz w ciąży . Ty rodzisz ty wybierasz:tak:
zjola , to nie porozjeżdżaj ludzi:rofl2:
anastazja , proszę się nie nastawiać na porażkę

Kupiłam sobie dzisiaj kieckę , hmmm mozliwe że na komunię , ale sama nie wiem . Nie miał mi kto doradzić w sklepie , mama mnie dzisiaj obejrzy.

Czarna, dawaj fotę to my obejrzymy i ocenimy :-P

Aniunia, kciukasy!

Zjola, dobrze, że mieszkam daleko to będę mogła spokojnie po ulicach chodzić ;-)

doti - no bo już jeden akt urodzenia na imię Kornelia jest w USC, poza tym jakoś nie bardzo bym się czuła - cały czas mówiąc do dziecka myślałabym o mojej nieżyjącej Nelci. Mnie się Maja też podobała - ale to jest bardzo popularne imię więc nie bardzo, tak samo Zuzia, Julka i Oliwka :-) Jeszcze Natalia też nie - ale to moje uprzedzenia :-p Reszta może być :-D
A co my tu takiego śmiesznego mówimy ?
Powiem Wam że na weekendzie jak wypiłam te 3 piwka to mi się rosyjski włączył i myje naczynia a mąż się pyta czy mi w czymś pomóc , Ja mu na to że niech pokroi BATONA :szok::szok::szok: podobno mina męża i kolega - bezcennna , a że chłopaki mieli przerąbane u nas to chcieli sie zrehabilitować , otworzył lodówkę i szuka BATONA i płacze ze śmiechu bo nie wie o co chodzi a chodziło mi o bagietkę - jak skojarzyłam że na rosyjski przeszłam to myślałam że się posikam ze śmiechu :-D:-D
aniunnia - &&&&& - jest dobrze :tak::tak: i wróże Ci chłopca :-p
czarna - a wiesz że wyobrażałam Ciebie z długimi włosami i raczej jaśniejszymi, coś ala ciemny blond :szok::cool2: a nie chcesz małej czarnej z czerwonym paskiem ? wydaję mi się że odlotowo być wyglądała :tak: ta to taka skromna jakaś - nacodzień :sorry:

anastazja , bo ja dłuższe włosy miałam , ale niedawno obciełam . Blondi to nie ! Ja zawsze czarna.
Czarna kiecka matce chyba nie za bardzo pasuje , to komunia w końcu . Mam dylemat bo ja lubie takie raczej jednokolorowe , a ta jest taka ciapkowata , ale za to nie widać oponek i mogę ją wykorzystać na mniej ważne wyjścia.
Mama mówi że ok , to zostawię ją. A czy założe na komunię to się jeszcze okaże , mam jeszcze inne to przemyślę sprawę.

Czarna ta kiecka jest ok ale ...kup sobie taką bardziej stonowaną, bo na zdjęciach będziesz pstrokato wyglądać(sorki ale mam taki pysk niewyparzony). No ja widziałam zdjęcie jak miałas dłuższe włoski, Czarnulko Ty nasza kochana.

aniunia - czemu cisza????
czarna - zgadzam się z Magdą - na zdjęciach może nie bardzo wyglądać:-) zostaw ale na komunię może kremową małą "czarna" z paskiem - nie nie wiem - widzę Cie w taki sukience i koniec :-p
dzisiaj miałam okropny dzień, więc postanowiłam na dobitkę zrobić test - żeby już się nie łudzić i dzisiaj ochorować porażkę - no i oczywiście porażka- jedna kreska , test robiony o 18:40 , a czułość - nie znam - bo to z allegro.

Anulka , gdybym była taka zakochana w sobie to bym nie pytała o radę , właśnie dobrze mówisz - jest fajna , taka lekka ale nie specjalnie na tą okazję.
Anastazja , dostaniesz po du...sku , kto to robi testy wieczorem :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry