reklama

Odskocznia;))))

Anastazja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Aniunia , u mojej gin też się takie cwaniary wciskały . Suwak nareszcie jest i o matko już połowa za Tobą :)
Tobiasz , bardzo ładnie :)
Anastazja , temka całkiem fajnie wygląda , trzymam &&&&

Czarna - ja bym do tej sukienki dokupiła jakieś odlotowe mini bolerko w białym kolorze, bo to zawsze dodaje elegancji i sukienka ze zwyczajnej zrobi się wyjściowa :tak:. Do tego fajna biżuteria i niestercząca fryzura :-D i pasi :tak:.

Anastazja - umarłam ze śmiechu, jak przeczytałam o twoim rosyjskim :-D:-D:-D
I kop w tyłek za test! Kto to robi test 4 dni przed spodziewaną @ i to jeszcze wieczorem!
No i kciuki a co tam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do_ti - jak czytam twojego posta, to nie mogę uwierzyć, że ty nie masz poczucia humoru. Przecież boki można zrywać. Oby ci ta ciąża na dobre "zaszkodziła".:-D:-D:-D

Aniunnia - i chciało by się powiedzieć a nie mówiłam :tak:. Kciuki dalej zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na Karolcię podziałały koncertowo :tak:.
No i suwaczek pierwsza klasa!

Zjola , mam wlasnie taką małą białą marynarkę , poprzymierzam i zobaczę :) dzieki
Anulka , weszłam do chaty siknąc i już jadę dalej . A ex będzie , przecież to jego dzieci .

aha dowcip dziś słyszałam :
Jakie 3 kolory rozróżniają mężczyźni ????
a takie :
- chu...owy
- zajebisty
- pedalski

no te kolory to mój też własnie takie zna.

Ja dzis na obiadek robie rissotto czy jak to tam sie pisze, z przepisu Gatto, musiałam o jedzeniu napisac:-p
Miłego dnia dziewczynki. papa

zjola - bo pomyślałam innym wychodzi to mi też może już wyjdzie :sorry: ten suwak to odlicza od tak sobie do 28 dni, z wykresu wygląda że jutro powinnam NIE dostać :-p
anulka - musiałaś o jedzeniu? kanapkę w robocie pożeram już o tej godzinie :-p

Super te kolory :-D:-D:-D mój też takie zna :-D:-D:-D.

A wiecie co odróżnia polaka od Rosjanina i Amerykanina?
Jak widzą coś pięknego to Rosjanin mówi: prjekrasnyje, Amerykanin its beautifull a Polak: o k ... a ale zaje ... ste :-D

Anastazja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

U Was tez tak swieci słońce? Ja to wybredna chyba jestem... W cieniu mi zimno... w domu tym bardziej... a na słoncu grzeje jak cholera... I nie wiem gdzie sobie miejsce znaleźć...

Czarna ja tez bym białe bolerko do tej sukienki zapodała... A z bizuterią bym nie przesadzała do tak wzorzystej sukienki..

reklama
Aniunnia - ja to jestem taki przypadek, że w kółko siedzę w zimnych pomieszczeniach i tylko mogę pomarzyć o ciepełku słonecznym. W pracy mam 19 stopni, bo to stara kamienica a na wykładach to chyba z 16, bo to piwnica! No masakra jakaś :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry