reklama

Odskocznia;))))

reklama
zjola w rosyjskim jest jest sporo "ciekawych" zwrotów jak naprzykład można w jednym zdaniu potwierdzić i zaprzeczyć - w Rosji się da - ale tylko rosjanin zrozumie o co chodzi , obcokrajowiec raczej nie bardzo :-D
Ja też kiedyś pracowałam w kamienicy i to od zaciemnionej strony - masakra, siedziałąm w swetrze - a wychodzę na zewnątrz a tam +35 a Ja w swetrze :szok:
aniunnia - ah te uroki ciąży - można pomarudzić :-p Ja lubię słoneczko :tak: ale nie duchotę - zasadnicza różnica :-p

Anastazja - o to to, ja właśnie siedzę w polarze i mam ręce jak lody a za oknem piękne słoneczko. Jak wyjdę z pracy, to się upiekę, chociaż ja kocham ciepło i upały mi nie straszne. Ja się w złym klimacie urodziłam :-(

Anastazja - wysłałam cv do przychodni gdzie poszukiwali recepcjonistki lub inaczej rejestratorki ale się nie odezwali. Może to nie jest zawód Bóg wie jaki szałowy ale lepiej płatny, o ironio od mojej pracy.
Teraz robię kurs na instruktora, to może coś w tej kwestii zwojuję. Zobaczymy. Na razie moja firma jeszcze nie ogłosiła upadłości.

Na weekendzie u nas była znajoma co pracuje w Medicoverze w Warszawie - już 9 lat , nie narzeka , pracowała w przychodni , teraz w szpitalu , mówi że jak ktoś pracuje ponad 5 lat to już do końca życia zostaje :-) o zarobki się nie pytałam - ale raczej dobre niż złe - wakacje 2 razy w roku sa, tyle że ona jeszcze rodziny nie ma :-p

Aniunia dlatego jestem za tym, żeby lista wisiała na drzwiach. Nie musi być pełne nazwisko tylko imię i literka.
Wtedy żadna franca się nie wepcha.
Gratuluję udanej wizyty i synusia. teraz możesz odetchnąć ;)
Też mam anemię i tablety.

Anastazja
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola dziwne no nie, my tak gadamy z moim mężem, że on ma humor w nadmiarze, a ja niedomiarze i dlatego się uzupełniamy. Ja tak jako belferka muszę być surowa, a nie humorzata :))))))))))))))) zacznę chyba zapisywać te moje g00poty :D
Trochę tego humoru mogłoby zostać.
Ja zamarzłabym. Mój siedzi w samych galotach, a ja pełny ekwipunek, polarek pod szyjkę :D

Anulka a mnie dziś tak jedzenie zmęczyło, że szok. Jestem za jedzeniem w tabletkach: jedna mięsko, druga, ziemniaczki, trzecia suróweczka. A tak siedżę pół godziny nad talerzem i się męczę :)

A tak na marginesie to mam humor spieprzony przez kumpele w pracy. Obraziła się, bo jej nie poinformowałam, że jestem w ciąży, a ona się domyślała i dowiedziała się od kierowniczki to już jest na amen obrażona.
Więc teraz jakieś 40 ludzia co najmniej z pracy powinno się obrazić, bo nie miałam zamiaru ich poinformować.
Franca jedna wie dobrze, że już straciłam jednego Aniołka.
Ech...

DOTI no i powiedz że się przejmujesz tą koleżanką???ja rozumie ze nie kazdy ma taki np; charakter jak ja , gdzie ludżmi nie przejmuje sie wcale a wcale, ale warto się tego nauczyć. A co da Ci coś ta koleżanka??Wspierała Cie po stracie Aniołka???No proszę Cie!Głowa do góry i niech gadają ......

reklama
To dla odmiany ja się grzeje cały dzień u aucie , mam klimę ale po niej katar - dzisiaj to mi przygrzało na maxa.
a sobota i niedziela ponoć zimna:confused:
doti - przejdzie jej :0)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry