reklama

Odskocznia;))))

Ubrałąm sobie obszerną koszulę... Wszyscy zgodnie stwierdzili, ze nic nie widac.. Wchodze do srodka a babka do mnie "prosze sie rozebrac..".. No to ładnie mysle... Ze kazala usiasc na krzeselku to chyba cycki jej brzuch zasłoniły i wyobrazcie sobie, że nie skapnęła się.. Osłuchała mnie, zmierzyla cisnienie i sprawdzila wzrok i kartke podpisała:-) Inni tam mowili, ze musieli do okulisty, albo przeswietlenie klatki a ja nic... Ale mi sie fuksło..

reklama
martwię się ostatnio o mojego kochanego. Wyszedł mu trochę za wysoki cholesterol, miała zawsze dobre ciśnienie, a wczoraj 140/90!!! Poza tym ostatnio cos mówił, że go serce coś boli, żołądek... Tylko tą cholerę wołami nie da się do lekarza zaciągnąć. W poniedziałek idę go zapisać do internisty i chyba sama z nim pójdę, bo on pewnie pozapomina połowy powiedzieć.
I sama się denerwuje i martwię.

A z moim serduchem muszę na ekg i ukg się wybrać...

doti na cholesterol potrzebna dieta i warto przyjmowac tabletki z kwasami omega 3 , chyba ze jest barzdzo podweyższony to juz lekarz przepisze tabletki, co do cisnienia to ile ma lat ?bo te pierwsze to nawet ok ale drugie mogłoby być troszke nizsze, ale to nie jest jeszcze wysokie cisnienie. Wiadomo lepiej zapobiegac niz leczyć wi
A Ty masz jakies problkemy z sercem??

Anastazja widziałam wykres ,no coż szkoda ...może na wakacje polecisz juz z Fasolką ???

Ja jutro i pojutrze musze działac na maxa ale cholera co to da??

Ostatnia edycja:
Zjola ja za Ciebie zawsze wiesz przecież:tak:Też juz postanowiłam że jak jeszcze z 2 cykle nici to ide robić badania jeszcze raz , tylko znowu kasa mnie trzyma i to takie kółko. A mój ,,bliźniaczek,, to wiem że raz tak mówi , raz tak, choć z drugiej strony potrafię go zrozumieć bo niestety w naszym kraju jak jeden pracuje to bieda z nędzą ...i jeszcze małe dziecko...
Zjola a masz plamienia??
Anunnia ja czegoś nie rozumie, jaki to rodzaj pracy??rozumie ze wszystko po to aby potem kasa była tylko czy dasz radę??

Ostatnia edycja:
Anulka -ja prowadzę kalendarzyk i plamienia mogą się pojawić najwcześniej we wtorek. Jak będą, to mogę się wypchać :( Zawsze pod koniec jestem najbardziej niecierpliwa :crazy:

Anulka - pogoda dopisała :) Przejażdżka pierwsza w tym roku na maszynie zaliczona :) Zwiedzaliśmy tylko zjazd z golonkiem. Zajazd w Wiśle Głębce ma pyszne żarcie, polecam.

A no to fajnie:-),my sie dziś wybraliśmy na rowery przed obiadem ale po godzinie byliśmy spowrotem bo ja moge nawet jexdzić w deszczu ale jak wieje to nie bardzo, mimo ze mialam czapke ale po prostu nie lubię. Za to zaliczyłam pierwszego w tym roku gofra z bitą śmietaną i wiśniami w czekoladzie, jeszcze jeden pewnie zjem i mi starczy do przyszłego roku;-))

reklama
Anulka - ja też gofry jem raz w roku :-D Ja wczoraj miałam mieć jazdy na motorze o 8 rano. Jak już żeśmy się poubierali i wsiedli na motory, to zaczęło padać i nic z tego nie wyszło. Jutro więc idę. Nie bedzie za ciepło ale nie ma padać, to jakos dam radę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry