reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anulka - może coś sie ruszy po takim kursie, kto wie. Trzeb próbować.
Co do motorku mam stracha, jak 150 ale ja się nie poddaję, co to to nie :) Nabiorę troszkę wprawy, to strach minie. Poza tym mój instruktor też jedzie za mną na swoim motorze i rozmawia ze mną przez interkom i ułatwia mi przejazd. Szczerze mówiąc sam się trochę podkłada na skrzyżowaniach i tak blokuje przejazd innych samochodów, żebym mogła spokojnie sobie jechać :)

Ja ten kurs wybrałam z pewnego powodu ; otóż zasiłek będe pobierać do sierpnia ale jak zacznę kurs to zasiłek zawieszają a stypendium , obiad, kawe, i zwrot za dojazd zaplaci mi unia więc nie sie co zastanawiać tym bardziej że ja po szkole ekonomicznej a kosmetyka to MOJA PASJA dlatego też poszłam do szkoły kosmetycznej ale nigdy nie wiadomo co się w życiu przyda więc jak dają za darmo i jeszcze płacą to trza brać;-)

A ile najwięcej jechałaś??kurcze jak takie chucherko poytrafi utrzymać taka maszyne:szok::szok::szok::szok:

Anulka - raz osiągnęłam zawrotne 50 na godzinę :-D. Przecietnie jadę 40. A motor jak jedzie, to już sam się trzyma. Najgorzej tylko idzie mi skręcanie w prawo z postoju, bo manetka z gazu jest przyciśnięta do baku i ciężko to ogarnąć zwłaszcza, ze sprzęgło wtedy tez i odjeżdża w siną dal i ciężko je wyczuć. Ja ostatnio stwierdziłam, ze bedę skręcać tylko w lewo :-D. No a maszyna nie taka wielka. Waży 150 kg. Jak na motor, to drobinka. Nasz waży 350 ale do niego, to ja się nie zabieram :no:. Mam upatrzony taki co waży 170 kg i wystarczy :tak:

Anulka w środę go za fraki biorę i choćbym miała na plecach go tam zanieść to zaniosę. No mam szmery na serduchu pewnie przez moje choleryczne usposobienie, a niby jestem ostoją spokoju. Chyba jak śpie. I ostatnio mnie tak strasznie boli, kuje... trza ekg i ukg wykonać.
W ciąży wady ukryte serca często się ujawniają.
Gofra... nawet nie pamiętam kiedy jadłam, tzn. pewnie z kilka lat temu.

Zjola ja często jestem, ale w Wiśle centrum ;) Zjola dasz radę, a jest inna opcja??
Mnie przygniótłby taki motor pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry