reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzień doberek wszystkim ;-)))), u nas dzis zimno a szkoda bo chciałam pobic swoj rekord na rowerku, za mocno jednak wieje wiec nie pojade. Poza tym to wczoraj zjadłam chyba tone , co chwila cos , az na wieczor myslalam ze najlepiej bedzie jak sie z muszla zakoleguje bo spac nie moglam przez to , no ale to pewnie @ nadchodzi, juz mam biegunki a to u mnie przed norma wiec nadziei coraz mniej.Pozdrawiam wszystkie.
Anastazja dzieki za zdjecia dzis bede tam kukac, te spodnie od pizamy chyba kupie, choc z kasa cienko wiec nie wiem co jeszcze dam rade.
Kobietko nie poddawaj sie , w koncu będziemy pracowac -zobaczysz.
zjola hej;-))
Aniunnia ?Czarna?
Zjola spojrzałam na godzine i sie usmiałam bo w tym samym czasie.

Ostatnia edycja:
Kobietko - przytulam. Ja też wysłałam wczoraj CV, bo szukam nowej pracy. Nie wiem czy się odezwą.

Ewelinko - dawno cię tu nie było kochana. Co słychać?

Anulka - wyszło na to, że pisałyśmy równocześnie :)

Pozdrówka dla wszystkich

Zjola, no, jakoś do przodu...ciężko po śmierci teściowej, ale wracamy powolutku do normalności. Miłosz za miesiąc roczek kończy, więc imprezka nam się szykuje. Praca, dom, dom, praca, to ostatnio moje życie...na szczęście mamy z P dłuuuuugi weekend, całe 9 dni wolnego i tylko dla siebie. Planów mnóstwo, oby pogoda tylko dopisała :)
A jak tam u Ciebie???

Ewelinko - ja długo wolnych dni nie zobaczę :no:. W długi weekend maluję mieszkanie, więc nie mam poza tym żadnych planów. Robię teraz prawo jazdy na motor. dzisiaj mam drugą jazdę. 7 maja zaczynam kurs na instruktorów nauki jazdy, więc się chyba rozerwę a oprócz tego wysłałam wczoraj Cv, bo szukam nowej pracy. U mnie jest możliwość, że firma niedługo ogłosi upadłość a poza tym mamy tu głodowe pensje i kompletne wariatkowo dosłownie i w przenośni.
Doczytałam na wątku zamkniętym o śmierci twojej teściowej. Jeszcze raz przytulam. Ja tam rzadko zaglądam, bo wy macie dzieciaczkowe tematy a ja, no sama wiesz. Na razie ciąży nie ma a kiedy będzie i czy w ogóle, to sam Pan Bóg raczy wiedzieć.
Buziaki kochana i uściskaj Miłoszka już na konto urodzinek :tak:

Zjola, to dzieje się u Ciebie troszkę. To kciuki za spełnienie wszystkich planów, a Zjolek wcześniej, czy później przybędzie :tak: Przecież wiesz, że nasze kciuki mają magiczną moc :-D
Ucałuję Miłoszka, ucałuję...dzięki*
Buziaki kochana*

czesc dziewczynki... troche mnie nie było.. ale mam taką jazdę w domu, że to jest nie do pomyślenia.. Mojemu ojcu odbiło i codziennie musimy z mamą uciekać.. Ona to nawet nie ma gdzie isc , bo wszedzie ja znajdzie. A ojciec nie chamuje się nawet przy wnukach jak dorwie mame u mojej siostry.. Boję się strasznie o mojego maluszka, żeby mi to wszytsko nie zaszkodziło, bo wtedy ojcu nie wybaczę do końca zycia..

Ewelina bardzo mi przykro z powodu śmierci teściowej.. O weekend nie powinnaś się martwić, bo podobnież ma byc prawdzxiwie letni z wysokimi temperaturami..

Anulka u nas tez powiewa i gdyby nie to to pewnie fajny dzień by był.. a tak ciągle chłodno przez te wiatry..

Wiecie co... troche sie boję, że gin mi tak odstawila te leki.. teraz mam wrazenie, że czasem mnie pobolewa brzuch, ale to doslopwnie sekunda i przechodzi... ale mam tak kilka razy na dzien..

Zyczę miłego i słonecznego dnia...

reklama
Anniunia - to macie nie wesoło. Rozumiem, że nie masz się gdzie wyprowadzić? Przytulam.
Z tymi lekami i pobolewaniem, to może powiedz o tym ginowi?
Trzymam za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry