reklama

Odskocznia;))))

wiesz co w Jaworznie ,no niedaleko Katowic, sosnowca. Ja mam duze ,,cyce,, ale dla takich ,,normalnych,, to bardzo ładne staniki po ...3zł!!!naprawde super , no ale staniki i majtki to pewnie trzeba będzie wiecej kupić niz 5 sztuk, leginsy za 4 zł !kurcze i żałuje ze nie kupiłam bo nawet jakbym kupila wiecej to bym sprzedala znajomym i podejrzewam ze kazda by za 4 zeta kupila. Nie chcialam wierzyc znajomej jak mowila ze tam takie rzeczy taktani no i sie przekonalam sama .Powiedzmy to co na targu i allegro to tam to samo tylko duzo tansze.

reklama
no ! i sprawdza sie powiedzenie,,lepsze deko handlu niz pol kilo roboty,, no bo ktos kto ma kase i handluje to widzisz jakie przebicie jest?i jeszcze rodzina ubrana za grosze, ja to jak przyjechaam do domu to byłam normalnie zła !ale piepszyć to!:-D
Zjola co zamierzasz gdybys i w tym miesiacu nie zaszla w ciaze?pytam bo dzwoniłam dzis do gina i jezeli za te 8 dni okaze sie ze jednak nie ma dziecka to mamy przyjechac i wtedy zadecydujemy co dalej.

Anulka - w czerwcu mam się stawić u gina i podchodzimy do IUI, z tym, ze nie wiem jak to wyjdzie, bo M wyjeżdża 22 czerwca na 5 tygodni, więc może dopiero w sierpniu będziemy w stanie to zrobić. Zobaczymy

Wchodzę tu i co Ja paczę ? że tak długo nie pisałam :-D
aniunnia - chłopczyk - ale fajnie - lubie chłopców :-p:-pjakieś imię juz wybrane ?
Anastazja mogłabys podac jakies namiary na allegro na ciuszki za rozsądną cene?byłabym wdzięczna
ależ oczywiście , już podaje - tylko to są licytacje najczęściej więc trzeba czatować na okazje :tak: ale na kup teraz kupiłam sweterek za 4,9 pln :eek:Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , kurczę to mnie na ten chiński bazar lepiej nie wpuszczać - może otworzymy wspólny sklep chinski ? :-D:-D

Witam Was. Dołacam do Was. :(
witaj , zapraszamy na wątek wariatek - nie smuć się ;-)

Hejka Lale;-)

Wpadlam zajrzec co Wy tu wyprawiacie:-pale duuuuuuuuuuuuzo do nadrabiania:szok:postaram sie wpic w temet milego wieczorka:-)

my tu kręcimy filmy i handlujemy chińszczyzną :-D:-D

Jaki Ja miałam weekend aktywny - basen , rower , spacer - spanie :-D:-D a w sobotę do 18 telefon firmowy dzwonił - wszyscy się obudzili że weekend majowy jest tygodniem i do Egiptu chcą lecieć - a tu doopa - już od 2 miesięcy nie ma nic :rofl2: próbowałam przekonać do objazdówek autokarowych ale widocznie nie było to interesujące bo nic nie sprzedałam :no: :confused2:

Justinkowa witaj

Zjola no to śmigaj :) A numer popisowy dobrze, że mało inwazyjny ;)

Anulka no to się naoglądałaś i nachodziłaś. Mało rzeczy teraz nie jest chińskich :D
My nie mamy autka więc trudno dojechać do tej hali ;))

Zapomniałam napisać, że nasze mieszkanko zostało ochrzczone :D przez córcię znajomych ;)

Wczoraj czułam się fatalnie. Najpierw mnie zaczęły boleć plecy i żołądek, ale jeszcze uszło w tłumie, bo troszkę. Byłam na imprezie i wypiłam tylko mięte, bo miałam na szczęście w torebce saszetkę. Nic nie zjadłam. Czułam okropne zmęczenie.

Ale zaczęło się dopiero po powrocie do domu.
Ból żołądka i pleców tak się nasilił, że myślałam iż się popłaczę. Dosłownie zwijałam się z bólu.
Miałam wrażenie że też cały brzuch mnie tak boli, że wszystko mnie boli. I męczą mnie spuchnięte nogi. Nawet po nocy. Smaruję, okłady zimne daję, trzymam wysoko i nic.

Dziś kolejny dzień męczarni z żołądkiem i leżakowanie, bo wczorajszym bólem jestem wykończona.
Mięta, ranigast... nic nie pomaga. Dziś zjadłam tylko kisiel i M zakupił mi siemię lniane ~ okropność, ale wypiłam z miodem.
Spuchnięte nogi w górze i jeszcze zaczęły się okrone kłucia w sercu ~ pewnie z nerwów.
Ech wygadałam się. Dogorywam w łóżeczku.

Miłego dnia kobietki

08Z439* NOWE TRENDY MODNA PIŻAMA x 2 SZT. 40/42 (2297985962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na te spodnie wlasnie ,,choruje,, bo kolezanka kupiła i podobno sa super.
dzięki anastazja a powiedz jak z gatunkiem tych ubran , jednorazówki czy raczej ok???
Zjola miejmy nadzieje ze nastepny cykl bedzie owocny
Doti hej hej, no to pobalowalas ładnie, a ty wlasnie powinnas wiedziec gdzie Jaworzno
Anastazja a wiesz ze ja to po wczorajszym mam pomysly wlasnie na sklep , tzn; brac od chinoli towar i sprzedawac , eh.. pewnie zapał mi przejdzie,musze popytac w bezrobotnym o jakies dofinansowanie:-D

Doti spróbuj len mielony z jogurtem naturalnym

Anastazja kurcze a te negatywy ?sporo tego, a to sa zdjecia z bonn prixu przeciez

Ostatnia edycja:
doti to jakieś zatrucie czy coś? uważaj na siebie - bo teraz nie jesteś sama :tak:
anulka - kupowałam 2 razy - za 1 razem dla siebie, szwagierki i męża , wszyscy zachwyceni - nawet teść , bo 1 koszulka była za duża na męża i sprezentowaliśmy :-D trzeba uważać na cm - Ja np. spodnie mam idealnie pasujące albo bluzki - katastrofa - rozmiar 40/42 jednej z bluzek pasuje chyba to 52-56 :szok: jak będę w domu to wstawię fotki rzeczy które kupiłam.
Jakość - najlepsza! Bawełna 100% o bawełna , 2 pary spodni lnianych - w sklepach widziałam gorszej jakości len.
Wiem że ma sporo negatywów - trzeba się nastawić że kupujesz tanio to nie możesz wymagać, ja przynajmniej takie podejście mam, że nawet jak będzie złe to przynajmniej nie wydałam za dużo - moja górna granica na allegro dla tego typu rzeczy 15 zł :laugh2:
Dziewczyna z BB jak zobaczyła moje zakupy to też się zdecydowała - nie narzekała z tego co pamiętam :-p

ok to wstaw foty, wiadomo ze nie mozna wymagac przy takiej cenie, choc powiem wam ze te szmatki w h&m niektore to ja nawet bym 1 zl nie dała a panny całe koszyki mają przy kasie ,no ale moze dla niektórych liczy sie marka - nie wiem , i mysle ze warto kupić większosc ilosc ze wzgledu na przesyłke, albo dla rodziny cos tak jak mowisz.No ale to co ,kupowac mniejszy rozmiar czy jak to wygląda??

a co myslicie o tej sukience? w czerwcu id na wesele a nie lubie falbanek , i tych wszystkich halek itp
http://moda.allegro.pl/sukienka-ozdobne-ramiaczka-kolory-r-xl-i2271885802.html ten bezowy kolor mi sie podoba

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry