reklama

Odskocznia;))))

reklama
Mój mnie kiedyś zaatakował, jak brodzik szorowałam :-D. Śmiałam się, że byliśmy zabezpieczenie, bo miałam na sobie gumowe rękawice uhuhu.

nie mogę ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana a ja mam głęboki brodzik mogę zrobić piankę i moczyć nóżki ,jednocześnie się poprzytulać a zawisnę na uchwycie od natrysku:-D:-Dooo i plan na wieczór gotowy natrysk solidny więc się nie urwie(chyba):eek:

Ostatnia edycja:
Emeczko - sorry ale ciebie chwilowo, powtarzam chwilowo, nie dotyczą. Ty już masz zasiane i nawet nie myśl o żyrandolu i brodziku :-D. To dopiero za 9 miesięcy z okładem. Teraz możecie stosować mniej wymyślne pozycje.

Angel - śmiej się, śmiej :-D. Wyobraź sobie jaką ja wtedy minę miałam :szok:. No mega zdziwko :szok:

Emcia - a co uszka dorabiacie? My też dzisiaj coś niecoś pomajstrujemy. W boku kłuje więc trzeba poprawkę zrobić, młodzież się wyeksmitowała do garażu… Hmmm tylko nie wiem czy dzisiaj żyrandol czy brodzik ...

reklama
no zjolka mnie cos brzusio tez pobolewa więc dzisiaj działamy obie żeby tu dziewczynki mile zaskoczyć:-) to ja jednak spróbuje z tym brodzikiem zyrandol odpuszczę niech sobie wisi :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry