reklama

Odskocznia;))))

reklama
Bett , czarna - dzięki za miłe słowa ja zawsze do Was wracam czy to choroba czy też chwilowa odskocznia to i tak wracam :D
a dziś podszykowałam obiadek i czekam na męża , gracie w totka ? ja dziś gram do wygrania 50 baniek:D
a nóż się uda tym bardziej ,że śniłam ,że wygrałam ,ale może być na odwrót sen ....
Emka - kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zjola - to podajmy sobie dłonie i idźmy razem tylko przez chwilę w tej priorytetowej grupie - bo na dłużej nie wolno tu zabawiać :-D
emka - kciuki za wizytę, tylko na lekarza nie rzygnij :-p:-D
kobietka - Ja też gram, wychodzę z założenia że ten kto gra musi przynajmniej raz w życiu trafić 6 :-p

Jestem juz po wizycie. Serduszko bije,wszystko jest ok. Według usg wychodzi 6t5d.Od samego początku wiem,ze mam młodsza ciążę niż od om,wiec tak kijowo patrzy mi sie na moj suwaczek:(
Co do przeziebienia to usłyszałam,że syrp Stodal jest bezpieczny,ten wzmacniajacy *spam* też. Jedyne co to uważać na czosnek,zeby nie jeść go zbyt dużo.
Co do wymiotow i mdlosci to oczywiscie poki daję radę to życ z tym jakos,bo oczywiscie istnieja magiczne kroplówki czy zastrzyki,które uwalniają od tych dolegliwości,ale to juz w krytycznych wypadkach,bo mimo wszystko jest to juz jakas chemia...
Bynajmniej mam zrobic badanie moczu i jesli wyjda mi w nim ketony to znaczy,ze organizm juz nie daje rady i wtedy tak jak Mysiak bede musiała isc do szpitala.
Dzieki za kciuki:))))

Zawiadamiam, że dodałam wpis na blogu, kto ciekawy niech zajrzy.
Przeczytałam sobie ;-)

Wiesz co w Tobie jest wielkie i piękne, że nawet jak coś Cię wyrzuci z tego kółka pod boazerię to nie stoisz tam i nie biadolisz, tylko zbierasz się do kupy i ładujesz się do kółka :-) Podziwiam i zazroszczę charakterku :tak:

Inne wpisy ponadrabiam przy okazji, bo zgrabnie piszesz, dobrze się czyta

reklama
Dzięki Just :) Cała przyjemność po mojej stronie, zapraszam. Dobrze zacząć od pierwszego wpisu, bo ja tak szkrobię swoją historię od moich narodzin i mam nadzieję zakończyć na tzw dniu dzisiejszym.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry