Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie moje kochanie duszyczki
Im back
dawno mnie nie było , bo musiałam się trochę zdystansować rodzinka mi zwracała uwagę ,że non stop gadam o starankach i za bardzo się nakręcam , a to w moim stanie zdrowia nie wskazane , ale wracam do Was jak bumerang , już niedługo będą staranka 4 miesiące plus ten czas odstawiania leków i potem do walki przystępujemy , cieszę się ,że Was mam bo mam dokąd wracać z moimi marzeniami
Anty - przypominam że Ty tam nie pojechałaś towarzysko tylko podreperować zdrowie przed starankami ;-);-);-) niniejszym przywołuję Cię do porządku!!!
Kobietko - cieszę, się że do nas wróciłaś. smutno było bez Ciebie i bez Twoich niebieskich postów. wierzę, że Twoje marzenia się już niedługo ziszczą &&&&&&&&&&&&&&
Jak się wchodzi raz na kilka tygodni, to wydaje się ze tu nic się nie zmieniło, ale jak się patrzy na suwaczki , to mam wrażenie że mnie wieku tu nie było gatto - jak u Ciebie? zjola - jakie plany? czarna - nie doczytam - kiedy wizyta, albo może już była i widziałaś dzidziolka? ;-) bett - a Ty jeszcze trochę i się rozpakujesz kobieto
Wszystkie które pominęłam - serdecznie pozdrawiam
Ja nadal w tej grupie priorytetowej , czyt. staraczek - to już ponad rok ..... ahh , takie życie