reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie moje kochanie duszyczki :)
Im back :) :):)
dawno mnie nie było , bo musiałam się trochę zdystansować rodzinka mi zwracała uwagę ,że non stop gadam o starankach i za bardzo się nakręcam , a to w moim stanie zdrowia nie wskazane , ale wracam do Was jak bumerang , już niedługo będą staranka 4 miesiące plus ten czas odstawiania leków i potem do walki przystępujemy , cieszę się ,że Was mam bo mam dokąd wracać z moimi marzeniami :)

Anty - przypominam że Ty tam nie pojechałaś towarzysko tylko podreperować zdrowie przed starankami ;-);-);-) niniejszym przywołuję Cię do porządku!!! :-D

Kobietko - cieszę, się że do nas wróciłaś. smutno było bez Ciebie i bez Twoich niebieskich postów. wierzę, że Twoje marzenia się już niedługo ziszczą &&&&&&&&&&&&&&

Jak się wchodzi raz na kilka tygodni, to wydaje się ze tu nic się nie zmieniło, ale jak się patrzy na suwaczki , to mam wrażenie że mnie wieku tu nie było :eek:
gatto - jak u Ciebie?
zjola - jakie plany?
czarna - nie doczytam - kiedy wizyta, albo może już była i widziałaś dzidziolka? ;-)
bett - a Ty jeszcze trochę i się rozpakujesz kobieto :tak:

Wszystkie które pominęłam - serdecznie pozdrawiam :tak:
Ja nadal w tej grupie priorytetowej , czyt. staraczek - to już ponad rok ..... ahh , takie życie:sorry:

Anastazja - a o jakie plany chodzi? Ja jak na razie w tej priorytetowej grupie razem z tobą pozostaję.

Muszę się pochwalić. Wczoraj jeździłam jako instruktorka z koleżanką, która drugi raz podchodziła do egzaminu i zdała!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry