reklama

Odskocznia;))))

Bett ja generalnie dobrze, czasem cos mnie pociagnie, zakluje, ale to raczej normalne. Gattinka skacze jak oszalala i dobrze, nie musze sie przynajmniej martwic, bo jest aktywna.
Dzis bylam na krzywej cukrowej, wstretne, ale da sie wypic. Dobry pozytek z tego, ze przez te 3 godziny skonczylam czytac ksiazke, ktora mi sie ciagla i ciagla z braku czasu lub checi hihi.
Zaczynam sie natomiast denerwowac operacja, ktora juz we wtorek, mam dziwne sny i w ogole szukam czegos do roboty, coby nie zwariowac.
Ty Bett rob seksi to mala sie pospieszy:tak::tak:

reklama
Hejka babki.

U mnie nawał pracy więc nie mam kiedy pisać. @ przylazła w terminie, więc mogę się znowu w d… pocałować. Tyle u mnie.

Pozdrowionka

Cześć kochane:) Co ja widzę?Przeważaja chłopaki;)))Myszka,Majra gratulacje;)))
Bett,Hona lada chwila utulicie maluchy:)))
Gatto Ty we wtorek operacja,ja wizyta:((((( Bedzie dobrze,nie? Musi być:))) Damy radę:)) Nie denerwuj się,nie przejmuj snami. Wszystkie tu bedziemy mocno trzymac kciuki za Ciebie!
Buziaki:))
Ps.a ja nadal rzygam dalej niz widze,nic nie pomaga:(((Załamka totalna:(((

czuje się w miare dobrze, czasem brzuszek się napina i boli, wtedy nospa i magnez i przechodzi

dostałam mandat, taki z fotoradaru, dzisiaj mi przyszło, dobrze że jechałam z córeczką, to się 'nie spieszyłam za bardzo' i tylko 50 zł i 2 punkty, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

emka- to fajnie że rzygasz, tzn masz silną i dobrą ciąże

Ostatnia edycja:
majra reszta dziewczyn też ma zdrowe ciaże,a tylko ja i mysiak tak zdychamy:((((U mnie ciąża jest młodsza o niecałe półtora tyg niz widac na suwaczku,więc dosć szybko dolegliwości mnie dopadły. Juz czytałam na cpp kilka razy :ile ja bym dała,zeby tak rzygac...Ręce opadają:-D Podejrzewam ,ze autorki takich tekstów nawet w ciązy zgagi nie zaliczą:-DNikomu nie życzę,marzy mi się powrót do normalnego funkcjonowania a nie maszerowanie z łózka do wc:(((

Majra widzę,ze pirat drogowy z Ciebie jak juz fotki poczta dostajesz:))))

Zjolka :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Gatto - super, że Gattinka taka aktywna i nie stresuje mamusi małą aktywnością. domyślam się, że się stresujesz operacją, ale trzeba uwierzyć że lekarze wiedzą co robią i nie zrobią Ci krzywdy. trzymam mocno kciuki za wtorek &&&&&&&&&&&&&&&& a co do snów to ja mam ostatnio dziwaczne - przedwczoraj śniło mi się że wyszłam z małą ze szpitala i pierwszego dnia trzymałam ją w szufladzie :-D (oczywiście w moim śnie wydawało mi się to zupełnie normalne:shocked2:)

Zjola - :-(:-(:-( buziaki i pozdrowionka dla Ciebie. trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&& i wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Emka - powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&& a brałaś na mdłości ten Mamarin, co Karola polecała?

Majra - współczuję mandatu. cieszę się że się dobrze czujesz. a magnez bierzesz tylko doraźnie? bo może przydałoby się go na stałe włączyć? z tego co się orientuję to jest on zupełnie bezpieczny. nie wiem jak to jest do końca z tą nospą bo np. mój lekarz nie chciał żebym ją brała - zamiast nospy chciał żebym brała buscopan, który jest podobno bezpieczniejszy ale pewnie co lekarz to opinia...

myszka , gratuluje zatem chłopaczka :)
emka , współczuje tych wymiotów , koniecznie powiedz ginowi , może coś poradzi
gatto , &&& za operację trzymam
bett , jeszcze chwilkę wytrzymaj ...i będziesz miała pełne ręce roboty :)
aniunia , napisz jak mały królewicz się sprawuje ???

u mnie spoko , tyje ....

Czarna - no właśnie lekarz we wtorek powiedział, że już nie muszę trzymać i mogę rodzić. tyj, tyj - na zdrowie :tak:;-) też się ostatnio zastanawiałam co tam u Aniunni słychać:confused:

Bett co do Mamarinu to cięzko jest go dostac,nawet w magazynach (hurtowniach) ciezko go u nas dorwac,bynajmniej maz go zamówił i musimy czekac kilka dni:(((
Czarna tyjesz powiadasz;) Ja troche schudłam,ale i tak mam brzuch jakbym była w 4 miesiacu:-D:-D:-DNawet juz nie chce mi sie go wciągać;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry