Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nic..dalej bede zdychac i ryczeć...

...a to babsko jest takie,ze cokolwiek jej powiesz to ona wie lepiej i ma cie za idiotke przewrazliwiona,bo ona troje dzieci wychowala i wie lepiej niz 25letnia gowniara...
tylko,ze jak mala zachoruje to nikt nam nie da na leki...co do spania to nie przejmuj sie.moja dzidka codziennie znowu budzi sie ok4,5ej...owszem usypia ok 7,8 nio,ale mnie sie nawet nie oplaca klasc,bo mam za duzo do zrobienia w domu.teraz tez usnela po zabawie.troche ja zmeczylam.
...wyglada jakby wrocila z nie wiem jak dlugiego spaceru na mrozie...a balsam dopiero dzis wysyłaja
...
Anulka pamiętaj, że nałożony ciemny kolor na rozjaśniane włosy się wypłukuje bo farba się nie trzyma na włosach pozbawionych pigmentu. Więc się nie denerwuj i myj włosy codziennie szamponem przeciwłupieżowym, to powinno pomóc wypłukiwać kolorHILFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bylam dzis u fryzjera,chcialam z blondu miec jasny braz a wyszly mi ciemne jak nie wiem co wiec ryczedo poduszki az sie dlawie ,i po ... mi to bylo?????????????
Kwiatuszku to jest jakaś paranoja! co to za babsztyl gupi!