Lilijanna
Fanka BB :)
A co miała na myśli? Bo moja blizna na zewnątrz też tragiczna była dla pani dr, która przyjmowała mój drugi poród, tak samo dla położnych, w sensie nie smarowałam jej żadnym specyfikiem, który powoduje, że te blizny są jaśniejsze. Sama blizna jest bardzo ładnie zszyta, wręcz zacerowana, tyle, że nie czułam potrzeby smarowania jej tymi cud maziami i po prostu jest ona bardzo widoczna, jak już ktoś ma szansę ją obejrzeć. W bikini mogę chodzić i nic nie widać.Od pierwszego porodu minęły trzy lata ale mam nadzieje że teraz za drugim razem obyłoby się bez CC bo źle to wspominam...i przez to strasznie się tego boje.Aczkolwiek trafiłam na mało przyjazny szpital.Nie wiem jak blizna w środku ale ta z zewnątz wygląda chyba tragicznie bo Pani doktor tutaj aż kiwała głową![]()

do kina...
Więc tort zamienił się w deser z lodami i został podany w pucharkach. ;-) A brownie kawowe zrobiło za tort. Do tego jubilatka stwierdziła, że w sukience za gorąco i będzie biegać w samych gaciach, siostra poszła w tym samym kierunku i biegała w samej pieluszce. Mimo wszystko zabawa była, humory dopisały, zdjęcia są śmieszne, bo Ada zdmu****e świeczki w gaciach, więc za kilkanaście lat będzie co wspominać.
JEdyna pora roku której baaaardzo nie lubie