lenka jak to tylko kolki to niech im będzie, ważne żeby innych rewelacji nie było, to dość popularny "defekt" niedojrzałego układu pokarmowego, zresztą do dziś nie ma jednoznacznej odpowiedzi skąd się biorą. mam nadzieję, że znikną tak jak się pojawiły.
czarna no właśnie wiem, że wychodzą różne rewelki, pediatra widziała i stwierdziła, że to trądzikowe lub alergiczna reakcja skórna ale uważa, że raczej trądzik i nic więcej. na koleczki dała debridat by spróbować czy pomoże Zojce bo bierze już probiotyk na jelitka. sama mam delikatny układ pokarmowy więc rozumiem, że ma moje dziewczę lekko pod górkę z tą kwestią ;-)
bett mamy pilne skierowanie od pediatry wystawione tydzień temu, lewe bioderko w niepełnym odwiedzeniu, ważne by jak najszybciej zareagować, wizytę u ortopedy mamy 11,09. widziałam to już kilka dni po wyjściu ze szpitala, że nie odgina tej nóżki do końca, nawet pediatra pytała czy w szpitalu tego nie widzieli, ale neonatolog badał małą przy mnie i nic nie powiedział ani nie zapisał.. pediatra potwierdziła moje obserwacje i dała skierowanie. co Martusia miała i w czym była unieruchomiona? ja obawiam się jakby co do czego jak mała zniesie koleczki taka unieruchomiona, to mi spędza sen z powiek.. piszę koleczki bo to raczej nie są typowe kolki ale gazy, płacze, czasem się intensywnie wydziera do utraty tchu ale nie cały czas stąd tak nazywam. pokazałam pediatrze wysypkę bo tych krostek jest sporo, łącznie z uszkami, wolałam wiedzieć co ona na to.;-)
emka ja dawałam Zoi hipp bio combiotic jak dokarmiałam na początku gdy brodawki krwawiły, w sumie trochę tego dostała w 2 tygodniu życia i resztę wyrzuciłam bo 3 tygodnie otwarte było. pediatrzy zostawiają małą na przeczekanie aż jej przejdzie? rozumiem Twoją chęć działania gdy dziecko cierpi..
emy kciuki zapewnione &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&