Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiemy jeszcze czy za tydzien na 2 tygodnie czy pod koniec naszego powrotu zebyy nas zabrac do domu.Oj Emy strach sie bac, jak kazdy ci tak slodzi to bedzie niezly ananasek:-):-)! Kiedy przylatuje tatus???
tak, Yassin to było egipskie dziecię, Ali ma duzo ze mnie, chociaż to się jeszcze okaże.emka01 - spokojnie dziecko musi się przestawić, daj jej kilka dni.
Emy - nie napiszę nic bo mi słów brakuje. Wydaje mi się, że jest całkowicie inny niż Yassin. Bardziej okrągły albo tak ułożył się. Tatusia mi przypomina. Dobrze, że M. niedługo do Was doleci, na pewno mu i lekko na sercu, że wszystko się udało i ciężko, że on tam, a Wy tutaj. Jest cudowny. Wyczekany. Co do karmienia to spokojnie, dajcie sobie czas.
Dziękujemy za roczkowe życzenia. ;-)
:-)
Też mi się czasem wydaje, że są podobni, przynajmniej mają taki sam kształt głowy,no ale wkońcu bracia.Emy tak patrzę na zdjęcie i wydaje mi się, że Ali jest podobny do Jasinka, jest inny ale podobny, a Jasinka mam w pamięci...zawsze będę mieć jego cudowną buzię przed oczyma po tym jak mi się przyśnił. U mnie chłopcy też choc inni to bardzo do Filipa podobni...czasem zapominam o ich imionach i na końcu języka mam imię Filip...ale nie wypowiadam tego na głos....
Jak leżałam tyle na porodówce to się naoglądałam bobasków. Według twojej teorii wychodzi na to że 80% z nich ma włoski południowców. same czarne łebki :-)Emy faktycznie nie wyglada na zagramaniczne dzieckoale nie bardzo wiem jak wygladasz, a tymbardziej twoj eM ;-) choc wlosy ma chyba poludniowca
cudny, co tu duzo gadac
![]()