emka01
Szczęśliwa mama:)
emy ciesze sie,ze u Was wszystko ok
Najważniejsze,ze malutki zdrowy
Co do pakowania...my nawet jak na weekend wyjeżdżamy to mamy auto po sufit spakowane-a wszystko to tobołki małej
Tu mata złozona w kostke,tu zabawki,sprzety ułatwiające mi opiekę nad nią ,jedzonko,ubranka i tak robi sie kilka toreb.Bynajmniej wszystko się przyda-to moja zasada na wyjazdy
Baseniku zazdrościmy,nas nastraszył lekarz,ze to skupisko wirusów i mężowi sie odwidziało
((
Emy ja tez chudne a ciagle wpierdzielam słodkie,normalne obiady też.Waga ani drgnie w góre.Jakby nie było jest ok,wróciłam do swojej starej sylwetki,nie narzekam..no moze troche,bo gdzies mi mój tyłek zaginął
O piersiach nie wspomne...gdzie moje duże C???Były i nie ma
Najgorsze było szukanie ciuchów na siebie we własnej szafie.
Właśnie piczka sie obudziła...super...
Tu mata złozona w kostke,tu zabawki,sprzety ułatwiające mi opiekę nad nią ,jedzonko,ubranka i tak robi sie kilka toreb.Bynajmniej wszystko się przyda-to moja zasada na wyjazdy
Baseniku zazdrościmy,nas nastraszył lekarz,ze to skupisko wirusów i mężowi sie odwidziało
Emy ja tez chudne a ciagle wpierdzielam słodkie,normalne obiady też.Waga ani drgnie w góre.Jakby nie było jest ok,wróciłam do swojej starej sylwetki,nie narzekam..no moze troche,bo gdzies mi mój tyłek zaginął
O piersiach nie wspomne...gdzie moje duże C???Były i nie ma
Najgorsze było szukanie ciuchów na siebie we własnej szafie.Właśnie piczka sie obudziła...super...
, jeszcze 5 miesięcy i zaczynamy, co prawda kusi mnie, oj kusi, żeby już, ale głowa mówi zdecydowanie "nie". Będzie dobrze, jak Weronika pójdzie do przedszkola, a ja zostanę z jednym w domu.

Puknij się w głowę kobieto!! Bo na basenie to pewnie same miss przebywają...No ostateczny argument - w wodzie nóg nie widać,a idąc do wody zawsze można owinąć się ręcznikiem lub pareo
Ja czasem wytykałam emowi jego mandaty,więc jak sama zarobiłam (350zł !) byłam wściekła na siebie,a on się tak śmiał jakbym mu gwiazdkę z nieba podarowała.Głupi jaki czy co?;-)