Kochane na ciązy po poronieniu Edytka pisała że u Izy potwierdzono ciąże pozamaciczną :-(
Madzia a jak u Ciebie się sprawy układają??? Mam nadzieję że już lepiej
Biedna
Iza:-(
Trzymaj się kochana, jestesmy z Tobą
A dziękuje Olu, u mnie juz troszke lepiej ale nadal miewam dołki, najbardziej mi brakuje mojego M ale mam nadzieję że już wkrótce sie zobaczymy:-)
a jak twój pęcherz? lepiej?
Relasuj się kochana relaksuj zbieraj siły na kolejny dzień :-)
Miłego wieczorku i spokojnej pracy także jutro :-)
Izunia kurcze jednak????? :-( Holerka no :-(
Zapalam dla Twojego aniołka
[*]
[*] strasznie mi przykro trzymaj się
Danusiu jak byś wykrakała

dobrze że odpoczywałam bo dzisiaj dostałam w kość

ale dzięki temu zawarłam nową znajomość z inżynierem Ś.

miło czasami popatrzeć na przystojnych facetów
ok kochane moje ja uciekam do pracy

))) czas sie szykowac i wychodzic

))) do wieczorka

dla wszystkich wielkie cumolki

)))):-):-)
Rudzia masz nową pracę, przeciez pracowałas w weekendy

miłego dnia:-)
Witam Dziewczyny, u mnie kolejny dzień upału, posiedzieliśmy sobie z Wikim na tarasie, on w basenie się pluskał a ja odpoczywałam. Miłego dnia!!
Nikki jak dobrze pamietam to miałaś dać znać co z genetycznym usg, albo ja nie doczytałam albo cos pomyliłam

:-)
Przepraszam za braki kadrowe dzisiaj...
Musiałam jechać na uczelnię po dokument świadczący o ukończeniu studiów a później do UP żeby mi staż znaleźli i okazało się że za bogata jestem żeby móc się zarejestrować w UP..Ostro!
Później pojechałam do mamy i odpoczywałam sobie, teraz w domku - tuż po kąpieli czekam na męża..
Witam pania mgr

:-) jak to nie chcieli cie zarejestrować w Urzędzie Pracy? jesli jestes bezrobotna to muszą, takie jest prawo, ja pracujac w anglii i majac duże na polskie warunki dochody sie zarejestrowałam aby miec bezplatne ubezpieczenie, i nikt mi nie robił problemów

walcz o swoje i nie daj sie spławić;-)
Pozdrawiam was moje kochane i zyczę kolorowych snów:-)