• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witajcie:-)
Tyci posprzatalam i po malu bede sie szykowala do wyjscia...
Chce wyjsc tyci szybciej bo moj brat dal mi pieniazki na urodzinki i chcialam sobie isc kupic torebke:-)
Odezwe sie wieczorkiem.
Milego dnia.

reklama
Przepraszam za braki kadrowe dzisiaj...
Musiałam jechać na uczelnię po dokument świadczący o ukończeniu studiów a później do UP żeby mi staż znaleźli i okazało się że za bogata jestem żeby móc się zarejestrować w UP..Ostro!
Później pojechałam do mamy i odpoczywałam sobie, teraz w domku - tuż po kąpieli czekam na męża..

Kochane na ciązy po poronieniu Edytka pisała że u Izy potwierdzono ciąże pozamaciczną :-(

Madzia a jak u Ciebie się sprawy układają??? Mam nadzieję że już lepiej
Biedna Iza:-( Trzymaj się kochana, jestesmy z Tobą:zawstydzona/y:

A dziękuje Olu, u mnie juz troszke lepiej ale nadal miewam dołki, najbardziej mi brakuje mojego M ale mam nadzieję że już wkrótce sie zobaczymy:-)
a jak twój pęcherz? lepiej?

Relasuj się kochana relaksuj zbieraj siły na kolejny dzień :-)
Miłego wieczorku i spokojnej pracy także jutro :-)
Izunia kurcze jednak????? :-( Holerka no :-(
Zapalam dla Twojego aniołka
[*]
[*] strasznie mi przykro trzymaj się
Danusiu jak byś wykrakała:-p:-D:-D dobrze że odpoczywałam bo dzisiaj dostałam w kość:szok::-D:-D ale dzięki temu zawarłam nową znajomość z inżynierem Ś.:-p miło czasami popatrzeć na przystojnych facetów:-p

ok kochane moje ja uciekam do pracy :)))) czas sie szykowac i wychodzic :)))) do wieczorka :) dla wszystkich wielkie cumolki :))))):-):-)
Rudzia masz nową pracę, przeciez pracowałas w weekendy:sorry2::confused: miłego dnia:-)

Witam Dziewczyny, u mnie kolejny dzień upału, posiedzieliśmy sobie z Wikim na tarasie, on w basenie się pluskał a ja odpoczywałam. Miłego dnia!!
Nikki jak dobrze pamietam to miałaś dać znać co z genetycznym usg, albo ja nie doczytałam albo cos pomyliłam:-p:sorry2::-)

Przepraszam za braki kadrowe dzisiaj...
Musiałam jechać na uczelnię po dokument świadczący o ukończeniu studiów a później do UP żeby mi staż znaleźli i okazało się że za bogata jestem żeby móc się zarejestrować w UP..Ostro!
Później pojechałam do mamy i odpoczywałam sobie, teraz w domku - tuż po kąpieli czekam na męża..
Witam pania mgr:-p:-) jak to nie chcieli cie zarejestrować w Urzędzie Pracy? jesli jestes bezrobotna to muszą, takie jest prawo, ja pracujac w anglii i majac duże na polskie warunki dochody sie zarejestrowałam aby miec bezplatne ubezpieczenie, i nikt mi nie robił problemów:confused: walcz o swoje i nie daj sie spławić;-)

Pozdrawiam was moje kochane i zyczę kolorowych snów:-)

Ostatnia edycja:
Kochane moje ja Was najserdeczniej przepraszam, że się nic nie odzywam, ale jestem z Wami całym serduszkiem:-) po prostu w czwartek strasznie źle się czułam (zaliczyłam pierwsze rzyganko) i musiałam jechać do ginka po L4 -> mam do 23 lipca:-D i zrobił mi też USG i widziałam serduszko Sóweczki -> nawet nie wiecie jak się wzruszyłam:-D w piątek miałam wyjazd, a od niedzieli strasznie się czuję:wściekła/y:...dopiero dziś jest lepszy dzień, bo mogłam zjeść już coś ciepłego i normalnego:tak::-)postaram się czasem zaglądać:-)

Kurczę nic nie wiedziałam o Izie, ale strasznie Ci kochana współczuję...i zaraz muszę na tamtym wątku poczytać:baffled:

Ehh dziś chyba taki dzień, bo na Lutówkach też dwie dziewczyny straciły Maleństwa:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry