• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Kochane moje ja Was najserdeczniej przepraszam, że się nic nie odzywam, ale jestem z Wami całym serduszkiem:-) po prostu w czwartek strasznie źle się czułam (zaliczyłam pierwsze rzyganko) i musiałam jechać do ginka po L4 -> mam do 23 lipca:-D i zrobił mi też USG i widziałam serduszko Sóweczki -> nawet nie wiecie jak się wzruszyłam:-D w piątek miałam wyjazd, a od niedzieli strasznie się czuję:wściekła/y:...dopiero dziś jest lepszy dzień, bo mogłam zjeść już coś ciepłego i normalnego:tak::-)postaram się czasem zaglądać:-)

Kurczę nic nie wiedziałam o Izie, ale strasznie Ci kochana współczuję...i zaraz muszę na tamtym wątku poczytać:baffled:

Ehh dziś chyba taki dzień, bo na Lutówkach też dwie dziewczyny straciły Maleństwa:angry:

To cudnie, że widziałaś serduszko. No i gratulacje z okazji pierwszego pawika.
Mój mąż ma kuzynkę, która jest w ciąży w 4 miesiącu i w ogóle mdłości nie miała - szczęściara. A tak w ogóle to nawet nie wie w którym tygodniu jest.

reklama
Nikki też bym się wykąpciała w basenie :) śliczny Wiktorkowy suwaczek :)

Dziękuję, mój skarb akurat zapozował, bo tak to ciężko go w kard złapać:tak:
A basenik to on ma malutki i oprócz niego i zabawek to już nic się nie zmieści:-) a wody ma po kostki, ale to kocha!!:-D:-D:-D

Nikki jak dobrze pamietam to miałaś dać znać co z genetycznym usg, albo ja nie doczytałam albo cos pomyliłam:-p:sorry2::-)

Miałam usg genetyczne i na szczęście wszystko super, dzidzia rozwija się prawidłowo, kamień z serca...:tak:

Kochane moje ja Was najserdeczniej przepraszam, że się nic nie odzywam, ale jestem z Wami całym serduszkiem:-) po prostu w czwartek strasznie źle się czułam (zaliczyłam pierwsze rzyganko) i musiałam jechać do ginka po L4 -> mam do 23 lipca:-D i zrobił mi też USG i widziałam serduszko Sóweczki -> nawet nie wiecie jak się wzruszyłam:-D w piątek miałam wyjazd, a od niedzieli strasznie się czuję:wściekła/y:...dopiero dziś jest lepszy dzień, bo mogłam zjeść już coś ciepłego i normalnego:tak::-)postaram się czasem zaglądać:-)

Kurczę nic nie wiedziałam o Izie, ale strasznie Ci kochana współczuję...i zaraz muszę na tamtym wątku poczytać:baffled:

Ehh dziś chyba taki dzień, bo na Lutówkach też dwie dziewczyny straciły Maleństwa:angry:

Mamo Sówko, super, że serduszko bije!! Beta rośnie to i samopoczucie nie najlepsze, ale dasz radę dla Sóweczki!!:tak::tak:

To cudnie, że widziałaś serduszko. No i gratulacje z okazji pierwszego pawika.
Mój mąż ma kuzynkę, która jest w ciąży w 4 miesiącu i w ogóle mdłości nie miała - szczęściara. A tak w ogóle to nawet nie wie w którym tygodniu jest.
Ehh, znam dziewczyny, co tylko morfologię i mocz w ciąży ze dwa razy zrobiły, usg też raz czy dwa... żadnych mdłości ani nic... ja to mam chyba za nie wszystkie...

Witam wieczorowa pora...
Dzis pogoda byla w sam raz nie bylo az tak upalnie i zupelnie inaczej sie czlowiek czuje...
Obejrzalam z Arturem ''Transformers2'' i teraz zmykam z pieskiem:-)

Milego wieczorku laseczki:)

Madzia pęcherz troche lepiej, ale antybiotyk biorę.
Sówko bardzo sie cieszę że z dzidzia ok. Cudnie jest słyszeć bicie maleńkiego serduszka. Aż sie wzruszyłam :-(

Gosiu to jutro ocenisz czy Ci sie podobal:-)
Jesli chodzi o mnie to nawet mi sie widzial,bo ze mna to ciezko poniewaz nigdy nie ogladalam tego typu filmow.

Ja lubię takie filmy, szczególnie ze względu na efekty specjalne, nie muszą mieć skomplikowanej fabuły. Chociaż ambitniejsze kino też lubię oglądać, ale nie ze względu na efekty ;-)

Mój własnie skonczył to ogladac ja po łepakach.Jak dla mnie za duzo hałasu ale Jemu sie podobał.Kwestia gustu:tak:.Ostatni to w ogóle lubie cisze i spokój i marudze i sama nie wiem czego chce:dry:.
Dobrej nocki.Buziole.

reklama
Joł :cool2::cool2::cool2::-D

Anetka_83 jak Twoje psiaki? Mój dosłownie chodzi po ścianach byle trochę zimna załapać. Ukochał sobie przedpokój, bo jest w kaflach. Rozpłaszcza się jak może, plecy przykłada do ściany albo do lutra komandora i dyyyyyyyyyyyyszy jakby miał astmę conajmniej :-( Bidulek...

no moje też maja dosc upałów... a Nuka to juz wogóle bo ma gęstą długa siersc...
biedactwa czworonożne :tak: ucałuj swojego od ciotki w pychola :-)

Anecia kochana gdzie jesteś??????? Kawki nie zostawiłaś???? :sorry2:

jak pisałam Ci kochana wrócilismy wieczorkiem :-)

Anecia mam nadzieje, że jutro się pojawisz?

jestem :-D

Przepraszam za braki kadrowe dzisiaj...
Musiałam jechać na uczelnię po dokument świadczący o ukończeniu studiów a później do UP żeby mi staż znaleźli i okazało się że za bogata jestem żeby móc się zarejestrować w UP..Ostro!

Ola cos mi się to nie widzi... naprawdę :tak: jak chcesz zarejestrowac się w UP nie jest wymagane przedstawienie sytuacji materialnej bo przecież nie zarabiasz jako bezrobotna :sorry2: I nie jesteś za bogata żeby się zarejestrowac tylko byc może nie spełniasz jakiś tam kryteriów aby móc się załapac na staż. W UP rejestruja każdego kto jest bezrobotny bez względu na to czy ma mieszkanie samochód czy cos innego... jeżeli nie ma pracy może się zarejestrowac i tyle:tak:

Sówka cieszę się że u Was wszystko w porządku :-)

Iza.... bardzo mi przykro... brak mi słów...dla Twoich Aniołków
[*]

Ola81 kuruj się kochana, przepędzam chorubsko a kysz !!!:tak:

Madzia kochana jak humorek dzisiaj ? miłego dnia Ci zyczę :-)

Marti cały czas o Was myśle !!!

Nikki, Motyl, Rudzia pozdrawiam gorąco !!!

a te dziewczynki których nie miałam okazji jeszczetutaj poznac witam serdecznie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry