• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
cześć dziewczyny
ja już po pracy, fiu roboty było co nie miara i od wczoraj już się stresowałam, ale dałam radę :)
no i jeszcze @ mnie nawiedziła więc było ciężko
dobrze, że dopiero śmigam w środę na nockę :)
lecę zjeść obiadek

Witam się wieczorową porą:-)
Danulka jesteś jeszcze:confused:
Rudzia sliczny suwaczek:-)
Ilonka ciesze się że dałaś radę:-)

Ja jestem juz troszkę zestresowana bo jutro o 8 rano mam histerioskopię, mam nadzieję że wyjdzie dobrze i po badaniech będę mogła znowu pomyśleć o starankach:sorry2:

cześć dziewczyny
ja już po pracy, fiu roboty było co nie miara i od wczoraj już się stresowałam, ale dałam radę :)
no i jeszcze @ mnie nawiedziła więc było ciężko
dobrze, że dopiero śmigam w środę na nockę :)
lecę zjeść obiadek

Smacznego :-)

Witam się wieczorową porą:-)
Danulka jesteś jeszcze:confused:
Rudzia sliczny suwaczek:-)
Ilonka ciesze się że dałaś radę:-)

Ja jestem juz troszkę zestresowana bo jutro o 8 rano mam histerioskopię, mam nadzieję że wyjdzie dobrze i po badaniech będę mogła znowu pomyśleć o starankach:sorry2:

Trzymam mocno kciuki kochana za badania i wyniki :tak:

Witajcie dziewczynki:)
Ja mam dzis lenia jak nie wiem.Zrobilam moje ''Zadanie domowe''ale juz mi sie nawet nie chce uczyc-hihi.
A od jutra bede chodzila znowu do przedszkola po mala i na kurs czyli caly dzien zajety,ale jakos dam rade:)
Milego wieczorku:-)

Witam kochana i jeszcze raz dziękuję za życzonka:-) co tak porządkujesz?

Nie ma za co kochana jakbyśmy bliżej mieszkały to z rana bym na kawę wpadła z życzeniami ;-)
A sypialnie znaczy część mebli który rozbieramy bo jutro łóżko małżeńskie dojedzie i muszę trochę podszykować mąż będzie dziś jeszcze rozbierał co trzeba :tak:

reklama
Samotny wieczór bo mąż w pracy ;-)
To pewnie z nudów robisz porządki:-)

Witajcie dziewczynki:)
Ja mam dzis lenia jak nie wiem.Zrobilam moje ''Zadanie domowe''ale juz mi sie nawet nie chce uczyc-hihi.
A od jutra bede chodzila znowu do przedszkola po mala i na kurs czyli caly dzien zajety,ale jakos dam rade:)
Milego wieczorku:-)
miłego wieczorku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry