• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam was kochane ja jak zwykle z pracy o koło 13.00 jadę po wynik mamy i zobaczymy co tam napiszą ale już się boję:-( i mam nadzieję że wynik będzie po polsku a nie po łacinie bo mi ciśnienie podniosą:-)
madziu pamiętaj że jesteśmy z tobą i myślimy cały czas o tobie:-):-) na pewno wszystko będzie dobrze:-):-) kobietki moje kochane życzę wam miłego dzionka i przepraszam że wczoraj nie zajrzałam później ale mój mężuś wymyślił że musimy załatwić jeszcze pare jego spraw wieczorem i jak wyszłam o 20.00 tak wróciłam o 23.00 i byłam już padnięta niestety:-(:-( buziaczki dla was wszystkich

Witam was kochane ja jak zwykle z pracy o koło 13.00 jadę po wynik mamy i zobaczymy co tam napiszą ale już się boję:-( i mam nadzieję że wynik będzie po polsku a nie po łacinie bo mi ciśnienie podniosą:-)
madziu pamiętaj że jesteśmy z tobą i myślimy cały czas o tobie:-):-) na pewno wszystko będzie dobrze:-):-) kobietki moje kochane życzę wam miłego dzionka i przepraszam że wczoraj nie zajrzałam później ale mój mężuś wymyślił że musimy załatwić jeszcze pare jego spraw wieczorem i jak wyszłam o 20.00 tak wróciłam o 23.00 i byłam już padnięta niestety:-(:-( buziaczki dla was wszystkich
Karolciu będzie dobrze, napisz jak tylko odbierzesz wynik;-)
Ja już jestem po histerioskopii, nieprzyjemne i bolesne badanie ale czego sie nie robi z pragnienia posiadania dziecka:sorry2: przestraszylam sie bo krwawię ale w necie przeczytałam ze to normalne więc się trochę uspokoiłam, ale macica nadal boli:-( dostałam antybiotyk zapobiegawczo i za tydz na kontrolę do lekarza, a jak przyjdzie wynik histopatologiczny to zobaczymy co dalej. Idę się polożyć bo mam leżeć, milego dnia dziewczęta:-)

reklama
cześć
Karolka trzymam kciuki za wyniki, napisz jak już będziesz wiedziała co i jak
Madzia bidulko, dobrze że już jesteś po tym badaniu, odpoczywaj i dbaj o siebie
--------
mi udało się załatwić badania okresowe, więc śmigam do pracy już pełną parą
dziś wolne, a jutro na noc

pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama